KATEGORI: Partnernyheder

2900 nye planter til Crown Plaza Copenhagen Towers

20. July 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Det store atrium i Crowne Plaza Copenhagen Towers er blevet opdateret med 2900 planter, der både er luftrensende og støjabsorberende. Hele processen er selvfølgelig foregået så bæredygtigt som muligt – eksempelvis har flere af de tidligere planter fået nye hjem, og resten er blevet restaureret under åben himmel.

Høje træer op til 8 meter, et hav af farver og et helt unikt design.
– Når du træder indenfor i atriumet hos Crowne Plaza Copenhagen Towers – en del af Bellagroup – så bliver du overvældet af positive indtryk og naturterapi fra de mere end 2900 planter. 🌳

Atrium i Crowne Plaza Copenhagen Towers har før været fyldt med 55 Bucida Buceras – Sort Oliven – træer. Trods mange års forsøg på at få træerne til at vokse tilfredsstillende med blandt andet kunstig belysning, så måtte hotellet til sidst indse, at bucida træerne aldrig ville blive lige så flotte, som hverken vi eller de forventede og håbede.

De gamle bucida træer i Copenhagen Towers går dog selvfølgelig ikke til spilde, men bliver derimod genbrugt. 15 af dem er blevet transporteret til eget drivhus i Kolding, hvor de får nyt liv og derefter genbruges hos andre kunder, når træerne igen har en kvalitet og standard, som de stolt kan vise frem. De resterende 40 træer er blevet transporteret til friland i Spanien, hvor de vil blive restaureret under åben himmel. Det forventes, at cirka 90% af træerne vil blive genoprettet.

Desuden vil lastbilerne fra Spanien, der leverede de nye træer til Atrium i Crowne Plaza Copenhagen Towers, også bringe de gamle bucida træer tilbage til Spanien. På den måde undgår man at køre tomme lastbil hele vejen fra Danmark til Spanien – en ansvarlig win-win.

Udover det nye visuelle udtryk, er de mange nye planter også gavnlige for både den fysiske og mentale sundhed. Blandt de 2900 planter findes nemlig en hel skov af luftrensende og støjabsorberende egenskaber, de øger luftfugtigheden til et sundt niveau, og så bringer de “naturterapi”, som gør omgivelserne afslappende og hjælper på kreativiteten. 

Læs mere om Crown Plaza Copenhagen Towers og mødefaciliteterne – klik her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG