KATEGORI: Partnernyheder

3 GODE GRUNDE TIL AT HOLDE MØDER PÅ BORNHOLM

28. September 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Vidste du at der er mange helt unikke og gode grunde til at tage til Bornholm med dine medarbejdere?! Her får du de 3 vigtigste – men hvis du tager fat i The Falcon Hotel – står de klar med mange flere gode grunde😉

1) SOLSKINSMOTIVATION

Sæsonen er bare længere og lunere på Bornholm. Så når vi nu ved fra al forskning – at udendørs aktiviteter og frisk luft, øger udbyttet af dine møder og konferencer – så er det da oplagt at nyde godt af Bornholms unikke og smukke natur, med flere solskinstimer end noget andet sted i landet☀️

2) VALUE FOR MONEY

Priserne er bare lavere på Bornholm, og særligt hvis I har brug for at mødes og arbejde sammen over flere dage, betyder det meget for budgettet. Falcon står også for transporten fra dør til dør – og jeres oplevelser starter allerede når I tager afsted, med Falcons eget Team Kickstarter Kit – og hjemturen udfyldes med opsamling og refleksioner med Falcons Reflection Manual. 

3) THE TEAM EFFECT

Team Building er et vigtigt element i næsten alle former for off site møder og aktiviteter. 

Bornholms fantastiske base for kreativitet og gastronomi – kombineret med magiske naturoplevelser og Falcons eventyrligt hyggelige rammer – giver jeres møde en ekstra dimension. Falcon er klar med et stort netværk af samarbejdspartnere, for at give jer de bedste oplevelser – Sammen. 

LIDT OM THE FALCON HOTEL

Falcon er et charmerende hotel med 34 værelser på kanten af klipperne med himmel og hav udenfor vinduerne. 

Med to skønne lyse møderum, et uformelt men lækkert køkken og masser af hyggekroge inde og ude, er det en afslappet men professionel base for møder, konferencer, fester og teambuilding – hele året!!

I Bellugasalen, som ligger med udgang til Klippehaven, kan I være op til 100 gæster, hvis I deler værelser eller tager værelser på de omkringliggende hoteller – men salen er også perfekt til de 34 gæster, der er plads til i enkeltværelser. Sandvig Lounge, som ligger lige ud til havet, egner sig godt til op til 12 deltagere – læse mere på www.thefalconhotel.dk  og høre mere om, hvordan I også kan få hotellet helt for jer selv….

Du kan læse mere om mødefaciliteter på The Falcon Hotel her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for et uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG