KATEGORI: Inspiration

3 gode icebreakers til din konference

24. January 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Er du træt af den sædvanlige kedelige start på konferencer? Vi giver dig 3 simple icebreakers til at skabe en positiv og afslappende atmosfære blandt deltagerne.

Icebreakers er aktiviteter, der hjælper med at skabe en afslappet og venlig atmosfære ved at få folk til at lære hinanden bedre at kende. Her er nogle ideer til icebreakers, du kan bruge:

“To løgne og én sandhed”: Bed hver deltager om at dele to sandheder og en løgn om sig selv. Resten af gruppen skal gætte, hvilken påstand der er løgn. Dette kan være en sjov måde at lære nye ting om hinanden på.

“Find en fællesnævner”: Del deltagerne op i mindre grupper og bed dem om at finde mindst tre ting, de har til fælles. Dette kan hjælpe med at skabe forbindelser og åbne op for samtaler.

“Speed networking”: Lav en hurtig runde, hvor deltagerne får et minut eller to til at tale med en person, de ikke kender godt. Efterfølgende skifter de til en ny person. Dette kan hjælpe med at skabe nye relationer og netværk.

Icebreakers kan være afgørende for at skabe en positiv og engagerende mødeoplevelse. Ved at bruge disse aktiviteter kan du hjælpe deltagerne med at føle sig mere komfortable, skabe energi og åbne op for kreativitet og samarbejde. Husk at tilpasse aktiviteterne til mødets formål og deltagergruppen. Så næste gang du planlægger et møde, så glem ikke at inkludere icebreakers for at kickstarte det på den bedste måde!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG