KATEGORI: Partnernyheder

3 partnere vinder 4 priser til Danish Meeting & Event Award 2020

10. September 2020
Ditte Rønne Jakobsen

4 ud af de 8 priser til Danish Meeting & Event Award onsdag den 2 september blev vundet af vores partnere Marienlyst Strandhotel, Legoland Hotel & Conference og SEVERIN.

Hvem i den danske møde- og eventbranche har de bedste mødefaciliteter og madkoncepter? Hvem er bedst til mødedesign og service? Og hvem er det nye unge talent i branchen? Det blev afsløret onsdag den 2. september ved et award show på branchemessen Nordic Meetings & Events Expo.

Det blev en stor aften for Marienlyst Strandhotel, der vandt priserne for “Best Venue – Food Concept” og “Best Venue – Meeting Rooms”.

“Vi har med disse to flotte priser fået et stort skulderklap og det er med stor taknemmelighed, at vi modtager priserne. Men det at landets mødebookere faktisk har nomineret os, som det første hotel nogensinde, i hele fire ud af fire mulige kategorier, det gør mig bare ekstremt stolt. Det har været et udfordrende år for vores branche – en stor tak til alle jer, der har udvist os stor tillid og fortsat har besøgt hotellet og afholdt jeres konferencer hos os,” siger Michael Lauritsen, der er direktør på Marienlyst Strandhotel.

I kategorien “Best Venue – Meeting Design” vandt Legoland Hotel & Conference prisen. “Vi er mega stolte. Lad os fortsætte rejsen og skabe bedre møder sammen.” udtalte Mads Keblovszki, Senior Hotel Sales & Marketing Manger på Legoland Hotel & Conference.

Til sidst blev prisen for “Best Young Talent” uddelt velfortjent til Anna Asmind Rosendahl fra SEVERIN.

Susan Magnussen, Salgs- og Marketingkoordinator hos SEVERIN fortæller “Anna blev indstillet af vores kunder til prisen, da hun var receptionistelev hos Severin. Hun var oppe imod et stærkt felt inden for event og konference, så det er simpelthen så fantastisk, at hun hiver denne pris hjem til Middelfart. Vi har fra starten vidst, at hun ville blive en af de bedste i branchen. Nu har hun fået beviset for det.”

Vi ønsker alle vinderne stort tillykke med sejren!

Læs mere om Marienlyst Strandhotel, Legoland Hotel & Conference og SEVERIN.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG