KATEGORI: Partnernyheder

Ledernes MødeCenter er ny partner i Danske Konferencecentre

25. November 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Leder du efter moderne mødelokaler, konferencelokaler og kursuslokaler centralt i København, med gratis parkering og nemt at komme til både med offentlig transport og fra lufthavnen, så er Ledernes MødeCenter et perfekt valg og en inspirerende ramme for dit næste arrangement. Og så er det kun få minutters gang fra de grønne arealer på Kløvermarken.

Kreative rammer

Lokalerne hos Ledernes MødeCenter er indrettet, så der er plads til møder, kurser og konferencer fra 2 personer op til 150 personer. Med 22 forskellige lokaler fordelt på mere end 1500 kvadratmeter i to etager og med mulighed for, at lokalerne kan slås sammen, er der rig mulighed for at finde den løsning, der passer til lige præcis jeres behov.

De to af lokalerne er store og rummelige konferencelokaler. I det største af konferencelokaler er der mulighed for at livestreame eller optage dit arrangement. Endvidere er syv af mødelokalerne lydtætte. Alle lokaler er med dagslys og naturligvis med trådløs internetadgang og moderne AV-udstyr.

Handicapadgang og -faciliteter er også i top.

Lækker forplejning

Hos Ledernes Mødecenter lægger man stor vægt på, at forplejningen er i top med sund og lækker mad fra Meyers kantiner, ligesom de har det økologiske spisemærke i sølv.

Du kan læse mere om Ledernes MødeCenter lige her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG