KATEGORI: Partnernyheder

Den nyrenoverede kviestald på Kragerup Gods er ideel til større møder, events og konferencer

2. January 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Er du på udkig efter de helt rigtige rammer til afholdelse af jeres næste møde, konference eller kursusrække, så er omgivelserne på Kragerup Gods helt fantastiske. Her er der plads til såvel de små private møder i eksklusive mødelokaler i hovedbygningen, som de store konferencer for op til 250 personer i blandt andet den fantastiske nyistandsatte Kviestald.

 

Kviestalden er blevet renoveret fra top til tå, og kan dermed facilitere alt fra større møder, events og kurser, til komplette konferencer, foredrag og kongresser. Kviestalden er et dejligt lyst lokale med masser af dagslys, som kommer ind ad glaspartierne i begge gavle samt ad de mange loftvinduer.

Udover den fantastiske bygning byder Kragerup Gods også på helt fantastiske naturomgivelser, som med fordel kan inddrages i dit event. Blandt andet kan du prøve skovens store eventafdeling, hvor der tilbydes optimering af møder, events og konferencer gennem skræddersyede programmer, der forankrer teorierne fra konferencelokalet via øvelser i naturen. Kragerup Gods byder også på en wellnessafdeling, en stor park og 2 dejlige terrasseområder, hvis man er mere til afslapning efter en lang dag.

Se billeder af den flotte, nyrenoverede Kviestald på Kragerup Gods her:

Du kan læse mere om Kragerup Gods lige her, og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre her for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG