KATEGORI: Partnernyheder

Konferencehotellet KolleKolle fejrer 50-års jubilæum

16. August 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Konferencehotellet KolleKolle i Værløse nord for København kan den 2. september i år fejre sit 50-års jubilæum. Hotellet ejes af Landbrug & Fødevarer, som i 1972 opførte kursus- og konferenceejendommen. Gennem årene er konferencehotellet blevet renoveret fra inderst til yderst og fremstår i dag som et moderne og tidssvarende mødested. 50-års jubilæet markeres med en særlig ”jubilæums-uge” i perioden 29/8-2/9, hvor konferencehotellets mange mødegæster kan glæde sig til masser af ekstra jubilæumsoverraskelser.

Mødegæsterne hos KolleKolle forkæles ekstra under jubilæums-ugen

Medarbejderne hos KolleKolle har hele forsommeren haft travlt med at forberede en række aktiviteter, som skal være med til at markere jubilæet overfor de mødegæster, man har i huset i jubilæums-ugen. Gæsterne kan se frem til at kunne læse KolleKolles 50-årige historie, fortalt på fem historie collager, der står udstillet i lobbyen. Men derudover sker der masser af andre spændende ting. Direktør Berit K. Leth fortæller:

– Alle på KolleKolle har deltaget i udviklingen af de forskellige ting, som skal være med til at markere vores 50-års jubilæum. Medarbejdere har tilsmagt og udviklet en særlig jubilæums-gin, som vores spisende gæster får tilbudt før deres middag om aftenen. Derudover får alle gæster vores egen jubilæums-chokolade og der er forberedt en helt speciel jubilæums-menu til denne uge. Hver morgen i jubilæums-ugen byder vi gæsterne velkomne med levende musik i lobbyen. Sidst, men ikke mindst, så tilbyder Kbh. Teambuilding 1½ times gratis teambuilding for mødegæsterne i løbet af ugen. Så alle sejl er sat til, og vi glæder os meget til at fejre 50-års jubilæet sammen med vores gæster.

Fire direktører har præget udviklingen af KolleKolle gennem 50 år

Blot fire direktører har siddet i direktørstolen de sidste 50 år på KolleKolle. Og siden juli 2006 har den fjerde og nuværende direktør Berit K. Leth haft direktørposten. Direktøren ser med glæde tilbage på udviklingen af konferencehotellet. Hun udtaler:

– Kollekolle har været igennem en fantastisk spændende udvikling fra stedet slog dørene op i 1972 og frem til i dag. En lang række dygtige og kompetente mennesker har været med til at præge dets udvikling, og jeg er stolt af at kunne konstatere, at vi i dag har et veltrimmet og veldrevet konferencehotel med en høj gæstetilfredshed og rigtig mange stamkunder. Dette kan vi især takke vores dygtige medarbejdere for. De har været med til at skabe den helt særlige stemning hos os og står bag det, vi og vores gæster kalder ”KolleKolle-ånden”. Den er kendetegnet ved stor imødekommenhed, smil på læben og åbenhed, som vi altid møder vores gæster med.

KolleKolle et konferencehotel i tiden

Konferencehotellet er igennem alle årene flere gange blevet fuldstændig moderniseret både indvendig og udvendig. Alle værelser, mødelokaler og offentlige arealer er renoveret, og også udendørsfaciliteterne er blevet opgraderet.

– På KolleKolle er det ikke blot vigtigt, at faciliteterne og gæsteservicen spiller, hos os er det lige så vigtigt, at vi som en virksomhed i tiden, er med til at tage et socialt ansvar. Vi har i mange år arbejdet med at sikre KolleKolles bæredygtighedsstrategi, og blev som et af de første hoteller i Danmark certificeret med Den Grønne Nøgle tilbage i 1996. Senest er vi blevet en del af Klimapartner Furesø, som er et nylanceret klimapartnerskab, hvor vi og en lang række andre virksomheder i kommunen, tager ansvar for og bidrager til den grønne omstilling. Vi deltager ligeledes i forskellige projekter omkring uddannelse af de unge i kommunen, og har bl.a. sammen med Lille Værløse Skole i flere år haft et spændende forløb med 6. klasses årgangene, som har været ”i hotellære” hos os for på denne måde at give eleverne et indblik i, hvordan det er at arbejde på hotel. Arbejdet med miljø, klima og social ansvarlighed er i dag blevet fast forankret hos alle på KolleKolle og er en del af virksomhedens dna, og jeg er overbevist om, at det også om 50 år fortsat vil være et af de særlige kendetegn for KolleKolle.

KolleKolles historie i korthed:

  • Man har kunnet spore, at der fra 1208 har ligget en bebyggelse, hvor KolleKolle ligger i dag.
  • I 1776 var KolleKolle navnet på en lille landsby, der bestod af en kro, nogle huse og to gårde.
  • I 1839 bliver de to gårde lagt sammen under navnet KolleKolle.
  • I 1892 købte Charles Grut-Hansen KolleKolle, hvor han blev kendt for sit forædlingsarbejde og sit malkekvæg. Grut-Hansen ønskede at hans avlsarbejde blev ført videre og stiftede derfor ”Grut-Hansens Legatstiftelse for Dansk Landbrug” inden sin død i 1922.
  • Efterfølgende blev den daglige ledelse overdraget til J. Fisker, og i årene 1947-1966 blev ledelsen varetaget af hans søn Svend Fisker.
  • 1972 rev man gårdens bygninger ned, og Landbrugsorganisationernes kursus- og konferenceejendom blev opført. Den bygning man i dag kender som KolleKolle.
 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG