På Rungstedgaard kan gæsterne fremover få ekspertguide til vinen
Rungstedgaards kok og souschef Fredrik Olsson har netop bestået en af de mest anerkendte internationale sommerlieruddannelser – så han fremadrettet kan være med til at skabe en fuldendt vin- og smagsoplevelse for gæsterne, når de besøger Rungstedgaard.
På Rungstedgaard er deres erfarne kok og souschef Fredrik Olsson netop vendt hjem fra København, hvor han har bestået niveau 1 ved Association de la Sommerlier Internationale – der er det højeste niveau, som man kan bestå på sommerlieruddannelsen. Derved placerer han sig blandt kun 10 sommerlier i Danmark, der har gennemført dette niveau. Fredrik har igennem de sidste seks år været i køkkenet på Rungstedgaard, hvor han har forkælet gæsternes smagssanser. Han vandt tidligere på året DM i Copper Skillet, som er den fornemmeste pris, man kan modtage som konferencekok. Nu har han også kastet sig over et indgående vinkendskab, så han fremover langt bedre kan guide gæsterne til vine fra alle verdens hjørner.
”Det betyder virkelig meget for mig at skabe en fuldendt oplevelse for gæsterne, ved netop at kunne hjælpe med sammensætningen af mad og vin, så middagen går op i en højere enhed. Jeg glæder mig meget til fremover at kunne gøre brug af min nye erfaring og guide dem til det allerbedste vinvalg til netop deres middag,” fortæller Fredrik Olsson.
Læs mere om Rungstedgaard her på deres profil!