KATEGORI: Partnernyheder

Oplev farten og adrenalinen: Bliv racerkører for en dag på FDM Jyllandsringen

23. September 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Er du og dit team på udkig efter et firmaarrangement, der kombinerer spænding, fart og teamwork? Hos FDM Jyllandsringen kan I få en unik oplevelse med motorsport, hvor alle kan prøve kræfter med racerkørslens verden. Uanset om I drømmer om at sidde bag rattet i en ægte racerbil, tage del i et hæsblæsende Le Mans-løb eller prøve kræfter med realistiske simulatorer, har vi oplevelser, der vil sætte gang i adrenalinen.

Hos FDM Jyllandsringen kan I for en dag leve racerkørerdrømmen ud! I vores populære oplevelse Racerkører for en stund får I muligheden for at sætte jer bag rattet af en Scirocco Racer og give den fuld gas på banen. Før I suser afsted, modtager I en grundig instruktion i både banens ideallinjer, sikkerhedsprocedurer og teknikken bag bilen. Når I er iklædt den fulde racerpåklædning med køredragt, hjelm og racersko, starter I med 5 omgange bag en pacecar, hvor I får en fornemmelse af banen. Herefter er det tid til at teste jeres evner bag rattet, når I tager 5 omgange helt selv – med speederen i bund! Dagen slutter med en nervepirrende tur som passager i en åben Peugeot Spider, kørt af en erfaren racerkører, hvor I virkelig kan mærke bilens ydeevne blive presset til det yderste.

Hvis I vil tage det skridtet videre, tilbyder vi Scirocco Sprint, et mini Le Mans-løb, der er perfekt til teams, der ønsker at udfordre hinanden. Efter instruktionen og påklædningen deles I op i hold, hvor hvert team deler en Scirocco Racer. Løbet starter med omgange bag en pacecar, efterfulgt af 45 minutters træning og kvalifikation, inden det rigtige race går i gang. Her får hver kører 7 omgange bag rattet, inden det er tid til pitstop og chaufførskifte. Dagen afsluttes med en præmieoverrækkelse til det hurtigste team – og en masse high-fives og grin fra jeres kolleger!

For de, der bare vil have ren fart og adrenalin, tilbyder vi High Speed Tur, hvor I kan vælge mellem en Peugeot Spider eller en VW Scirocco. Her handler det om at mærke den intense fart, når bilen drøner rundt på banen med maksimal hastighed gennem de skarpe sving. Det er en oplevelse, som ingen vil glemme!

For dem, der vil have en motorsportsoplevelse uden at være på banen, er RacingRoom den perfekte løsning. I den topmoderne simulatorer kan I prøve kræfter med alt fra Formel 1 til GT3-biler, på et bredt udvalg af ikoniske racerbaner. RacingRoom’s simulatorer er så realistiske, at I vil føle, at I sidder i en ægte racerbil – perfekt for både nybegyndere og erfarne racerkørere.

FDM Jyllandsringen tilbyder noget for enhver smag, og vores motorsportsoplevelser er en fantastisk måde at bringe spænding og sammenhold ind i jeres næste firmaarrangement. Kom og mærk suset, få adrenalinen til at pumpe, og skab uforglemmelige minder sammen!

Er I klar til at tage udfordringen op? Kontakt os i dag for at planlægge jeres firmaevent på FDM Jyllandsringen.

Læs mere om FDM Jyllandsringen og mødefaciliteterne her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG