KATEGORI: Ikke kategoriseret

Skab sammenhold og kreativitet i fantastiske omgivelser!

19. September 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Når det kommer til at skabe stærkere bånd mellem medarbejdere og forbedre samarbejdet i en virksomhed, er teambuilding en uundgåelig komponent. I LEGOLAND Hotel & Conference får I ikke blot mulighed for at styrke relationerne i et unikt miljø, men også for at kombinere seriøst arbejde med leg og kreativ udfoldelse. Her er nogle af de mange muligheder, I kan drage fordel af, når I vælger at afholde jeres teambuilding hos os.

LEGO®-inspirerede teambuilding-aktiviteter – herunder LEGOLAND® Challenge

En af de mest populære teambuilding-aktiviteter er LEGOLAND® Challenge – en konkurrence, der virkelig samler teamet og fremmer samarbejdet. Deltagerne bliver inddelt i hold og får udleveret tablets, som guider dem rundt i LEGOLAND parken, hvor de skal løse forskellige opgaver. Hvert hold dyster om at score flest point gennem en kombination af sjove udfordringer og quizzer, der tester både kreativitet og hurtig tænkning. Se video her!

Det særlige ved LEGOLAND Challenge er, at det både stimulerer den fysiske aktivitet og den mentale kreativitet. Samtidig er der fokus på teamarbejde, kommunikation og problemløsning, hvilket gør denne aktivitet perfekt til at styrke jeres teams evne til at arbejde sammen i pressede situationer – alt sammen i en sjov og afslappet atmosfære.

LEGO®Business & Bricks – Se små film om vores unikke teamevents

For jer, der er interesseret i en mere business-orienteret tilgang til teambuilding, tilbyder vi konceptet LEGO® Business & Bricks.

Her handler det om at kombinere LEGO® klodsernes kreativitet med konkrete forretningsmål.

Gennem innovative øvelser får deltagerne mulighed for at bygge deres egne løsninger på komplekse problemstillinger, hvilket fremmer både teamwork og strategisk tænkning.

For at få et bedre indblik i, hvad I kan forvente af vores Business & Bricks events, kan I se små film om de forskellige arrangementer direkte på vores hjemmeside her!

Disse film giver jer en smagsprøve på de sjove og lærerige oplevelser, som vores tidligere gæster har haft.

Topmoderne konferencelokaler

Hvis I kombinerer teambuilding med et fagligt program, er LEGOLAND Hotel & Conference det perfekte sted. De 25 topmoderne konferencelokaler kan rumme både små og store grupper, og I vil have adgang til alt det nødvendige AV-udstyr og teknisk support. Dette sikrer, at jeres arrangement forløber gnidningsfrit, uanset om I afholder workshops, oplæg eller seminarer.

Overnatning med LEGO®magi

Som prikken over i’et tilbyder hotellet 365 unikke LEGO® tematiserede værelser, hvor I kan overnatte og fortsætte den legende atmosfære også efter endt teambuilding. Det giver en fuldkommen oplevelse, hvor både arbejde og fritid går op i en højere enhed.

Læs mere om LEGOLAND Hotel & Conference her – og vil du have et tilbud? Så send en forespørgsel ind her til os i dag, så svarer vi med det samme.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG