KATEGORI: Partnernyheder

HUSET Middelfart får nyt vinrum

15. October 2024
Ditte Rønne Jakobsen

HUSET Middelfart kan nu byde sine gæster velkommen til et helt nyt vinrum – en elegant tilføjelse, der sætter rammerne for en endnu mere personlig vinoplevelse. Vinrummet er designet med sans for detaljerne og er allerede blevet et hit blandt vores gæster, der værdsætter muligheden for at dykke ned i et udvalg af kvalitetsvine, nøje udvalgt af husets sommelier og F&B Manager, Kim Sabroe Reckweg.

-Vi har alle dage interesseret os for vin – og ikke mindst god vin – så det er ikke noget nyt. Det nye er, at vores gæster nu kan få fornemmelsen af vores vinpassion i vores indretning. Vi er ikke blege for at invitere gæster med ned i vinrummet, når den helt rigtige flaske til menuen skal udvælges. Vi brænder for den gode gæsteoplevelse og det her gør, at vi kommer endnu mere i kontakt og dialog med vores gæster. Udtaler Kim Sabroe Reckweg

Vinrummet er skabt i samarbejde med flere lokale og anerkendte leverandører. Tømrer- og snedkerfirma Kolster A/S har stået for selve konstruktionen, mens reoler og inventar er leveret af wineandbarrels.com. Gulvet er fra Novego – Timberman Denmark A/S, loftet fra Troldtekt, og vægbeklædningen er fra Fibo. Det særlige ved disse materialer er, at de alle er udstillet i Byggecentrum, Danmarks største byggeudstilling, som også er beliggende på samme lokation som HUSET Middelfart. Derudover er plankebordpladen lavet af egetræ, som naturligt er faldet få hundrede meter fra HUSET. Det er husets faste samarbejdspartner, tømrer og tv-vært, Dennis Lindequist, som har skabt bordpladen. Der blev en rest til overs, som Dennis omdannede til flotte tapasbrædder, som køkkenet flittigt benytter.  

HUSET Middelfart er stolte af denne nye tilføjelse, der gør enhver middag til en oplevelse ud over det sædvanlige. Ønsker man at forkæle sine gæster med en gastronomisk oplevelse i særklasse, er HUSET klar til at byde velkommen.

Så næste gang du besøger HUSET, hvorfor ikke tage en tur med i vinrummet? Indhent tilbud her eller læs mere om HUSET Middelfart på deres profil her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG