KATEGORI: Partnernyheder

Rundbuehallen er ny partner hos Danske Konferencecentre

14. October 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Velkommen til Rundbuehallen, en unik perle beliggende på Frederiksø i Svendborg. Når du træder ind i denne historiske værftshal, bliver du mødt af en enestående atmosfære og en spektakulær udsigt over havnen. Den karakteristiske rundbuearkitektur skaber et elegant og indbydende miljø, som danner den perfekte ramme for dit næste arrangement.

Den rummelige hal med højt til loftet tilbyder en fleksibelindretning, der kan tilpasses til alt fra koncerter og fester til udstillinger og konferencer. Uanset hvilken type event du planlægger, sikrer moderne faciliteter og udstyr, at alle dine behov bliver opfyldt. Du vil sætte pris på personalets fleksibilitet, der giver dig mulighed for at opstille scene, dansegulv, borde, stole og andre nødvendige elementer.

Rundbuehallen kan rumme op til 942 personer, afhængigt af arrangementets opsætning. Hallens størrelse er 34 m x 38 m, inklusive toiletter, depotrum og teknikrum.

Rundbuehallen tilbyder ikke overnatningsmuligheder. Dog er der flere hoteller og overnatningssteder i nærheden af Svendborg Havn, som kan imødekomme gæsternes behov.

Svendborgs charmerende bymidte ligger blot en kort gåtur fra Rundbuehallen og Svendborg Havn, og byder på en perfekt kombination af historisk atmosfære og moderne kultur. I har også rig mulighed for at kombinere jeres event eller konference med teambuilding – se meget mere under Inspiration, Teambuilding og Aktiviteter her

Rundbuehallen ligger kun 5 minutters kørsel fra motorvejen og 5 minutters gang fra Svendborg Banegård, hvor der er togforbindelser til Odense. Hvis du kommer fra Jylland, kan du køre ad E20 og Rute 9 hele vejen til Svendborg. Fra Sjælland kan du følge Rute 9 eller dreje af ved Nyborg og køre ad Rute 163. Der er også gode parkeringsmuligheder på en offentlig parkeringsplads bag Rundbuehallen med gratis parkering de første 2 timer og derefter en timepris på 12 kr.

Planlægger du et skævt arrangementer eller et skræddersyet event? Fra streetfood-markeder til kunstudstillinger og utraditionelle teambuilding-aktiviteter: I Rundbuehallen er der virkelig plads til at tænke ud af boksen. 

Er du blevet nysgerrig? Læs mere her på deres profil hos os! Og indhent et tilbud nu helt gratis og uforpligtende via vores webformular her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG