KATEGORI: Partnernyheder

Julefrokost ved vandkanten – business og fest i skøn forening på Kobæk Strand Hotel & Konference

16. October 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Året går på hæld, og snart venter de hyggelige juledage med familie og venner. Men glem ikke dine kollegaer – dem, du deler så mange timer, uger og måneder med! Det er tid til at fejre årets afslutning med stil og skabe uforglemmelige minder til en gennemført julefrokost.

Forestil jer at starte dagen med inspirerende fagligt input og sjov teambuilding, for derefter at afslutte med en festlig julefrokost, der samler hele holdet. Hvis du leder efter den perfekte kombination af en produktiv dagsorden og en livlig fest, er Kobæk Strand stedet at være. Her får I ikke bare en klassisk julefrokost – I får en oplevelse ved vandkanten, hvor møde og fest går hånd i hånd og gør aftenen til årets absolutte højdepunkt!

Book jeres eget private lokale eller hop med på én af vores fællesjulefrokoster. Begge muligheder inkluderer traditionel julefrokost og festlig stemning med mulighed for at overnatte, så I slipper for at tænke på taxaen hjem.

Datoer og festlige detaljer

Den 29. november er allerede fuldt booket, men der er stadig mulighed for at sikre pladser den 6. december, 7. december eller 13. december. Fra kl. 18.30 til 01.00 byder Kobæk Strand på en traditionel julebuffet, fri bar med husets vin, øl, sodavand, snaps til buffeten samt almindelig spiritus og drinks – alt sammen ledsaget af festlig musik fra en DJ. Alt dette til en pris på 995 kr. pr. person.

Business & Pleasure? Ja tak!

Kobæk Strand er mere end bare fest. Kombiner fornøjelsen med lidt business, og brug dagen på at holde møder i vores inspirerende omgivelser – og når dagens agenda er afsluttet, kan I kaste slipsene, snøre danseskoene og hoppe med på jule-tam-tam’en.

Vinterbadning – frisk til fest!

Er I klar til at prøve noget lidt vildt? Tag en dukkert i det forfriskende vinterhav, og mærk hvordan kroppen kvikker op! Efter et hurtigt dyp er I klar til at tage hul på aftenens festligheder – sprøde, friske og fulde af energi. Det bliver et opløftende startskud til den bedste julefrokost, I nogensinde har haft!

PS: Vent ikke for længe – det her vil I ikke gå glip af!

Pladserne ryger hurtigt, så hvis I vil sikre jer en uforglemmelig julefrokost ved Kobæk Strand, er det nu, I skal handle.

Kontakt os allerede i dag for at reservere jeres dato og gøre klar til en dag fyldt med både business og fest! Læs mere om Kobæk Strand Hotel & Konference her på deres profil og se flere billeder!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG