KATEGORI: Partnernyheder

Årets store Netværks- & Inspirationsdag den 29. august

8. June 2017
Ditte Rønne Jakobsen

 

Jeg tror, der er magi i luften … Vil du med?

Nu er tiden kommet til årets absolut fedeste og mest inspirerende forestilling:

Danske Konferencecentres Netværks- & Inspirationsdag 2017.

Tirsdag den 29. august kl. 9-15 lader vi tæppet gå og slipper magien løs i Øksnehallen i København. Temaet i år er nemlig Danmarks magi.

Når man taler om magi, må man godt være lidt høj i hatten. Danske Konferencecentres inspirationsdage har udviklet sig til mindeværdige oplevelser, hvor vi sammen med vores dejlige møde- og konferencesteder tryllebinder dig. Til en event hvor inspiration, relationer og forretning på magisk vis går op i en højere enhed. For magi er noget, vi skaber sammen.

Hvis du har været med de foregående år i Korsbæk på Bakken og på Klampenborg Galopbane, så ved du, hvad vi mener. I år bliver det en “fortryllende” oplevelse, som du under ingen omstændigheder vil gå glip af.

Danmark er fuld af magi, som skal opleves…

Og det kommer du i høj grad til på denne dag!
Vi sætter scenen for netværk og tryller alt det bedste fra hele Danmark frem i hjertet af København. Vores dygtige møde- og konferencesteder leverer tryllestøvet i form af højt humør og eksempler på, hvad lige præcis de kan byde på i deres magiske del af Danmark.

Du kan møde en bred vifte af møde- og konferencesteder lige fra traditionelle konferencehoteller over slotte til kroer og badehoteller. Og du kan få inspiration til alle slags møder, personalefester, seminarer, kurser, og hvad du ellers skulle få brug for.

For yderligere inspiration har vi indrettet event-zoner, hvor du gennem aktiv deltagelse kan blive inspireret til spændende nye og kendte aktiviteter og teambuildingmuligheder, som vores partnere kan tilbyde. Det giver ekstra værdi og energi til dit næste arrangement.

Derudover skal vi synge stemningen op (og taget af…) med gospel, vi skal sanse, opleve, se og smage på Danmark, og som dagens sidste trylleslag lader vi en af Danmarks absolut bedste magikere og illusionister,
Jan Hellesøe, f**** med vores hjerner…

Klik her for mere info og tilmelding:

Sesam Sesam – luk dig op og meld mig til

Vi glæder os meget til at netværke og inspirere jer!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG