KATEGORI: Partnernyheder

Admiral Gjeddes Gaard er ny partner hos Danske Konferencecentre

2. February 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Er du til historiske og charmerende rammer i centrale omgivelser, er Admiral Gjeddes Gaard i hjertet af København det perfekte sted for dit næste møde. Her kan du holde møde i autentiske rammer med en helt særegen atmosfære, som dine gæster sent vil glemme.

 

Gården er et af byens ældste mødesteder, og siden middelalderen har den været centrum for et væld af begivenheder og har dannet ramme for både akademisk, kulturelt og politisk samvær. De byder også gerne dig velkommen til dit næste møde. Hos Admiral Gjeddes Gaard vælger du selv, om du ønsker en pakkeløsning eller en skræddersyet løsning, og du bliver mødt af et fleksibelt og engageret personale, der står klar til at hjælpe selskabet fra start til slut.

Du kan holde dagsmøder med op til 35 personer og ”gå hjem” møder med op til 60 personer, og der er selvfølgelig mulighed for fuld forplejning med alt fra husmandskost til gourmetretter fra stedets restaurant.

Admiral Gjeddes Gaard tilbyder desuden altid stempelkaffe, diverse tesorter, heriblandt økologiske og fra Perchs tehandel, diverse drikkevarer fra blandt andet Søbogaard. Frugttærter eller Summerbird indgår i heldags- og eftermiddagspakker, og så tilbydes der et lille foredrag om Admiral Gjeddes Gaards historie.

Du kan læse mere om Admiral Gjeddes Gaard lige her, og så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG