KATEGORI: Partnernyheder

Afslut jeres dagsmøde med Københavns bedste udsigt fra Tivoli View

31. January 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Efter en dag med faglige input, kollegialt samvær (og måske et forfriskende dyp i Københavns Havn i pausen), kan I eksklusivt booke restaurant Tivoli View på toppen af Tivoli Hotel & Congress Center til kølige bobler & delikate canapéer. Lyder det som noget dine mødedeltagere ville være vilde med? Så læs videre …

Tivoli View er mere end en restaurant; det er en oplevelse, der løfter jeres begivenhed til nye højder, bogstaveligt talt. Restauranten i elegant Tivoli inspireret design ligger på 11. etage, så du og dine gæster kan nyde den imponerende skyline og de ikoniske seværdigheder, der gør vores hovedstad unik. Herfra kan I se Tivolis forlystelser, byens spir og de farvede bygninger på Vesterbro. 

Vores kokketeam har skabt en lækker tapas & canapé-menu, der komplementerer udsigten og atmosfæren, når jeres mødegæster går fra fagligt indhold til kollegialt samvær ved dagens afslutning. Den kan både serveres som jeres aftensmad inden gæsterne vender næsen hjemad (eller overnatter hos os), eller som en snack inden en middag på en af byens mange restauranter. 

Lad os sammen skabe en dag, der ud over den faglige tyngde, efterlader jeres deltagere med følelsen af at blive forkælet og kræset for mens de er væk hjemmefra. 

Vi ser frem til at byde jer velkommen til vores alsidige mødelokaler, efterfulgt af en uforglemmelig oplevelse over byens tage.

Tivoli View kan bookes til events fra 15 – 80 personer.

Læs mere om Tivoli Hotel & Congress Center her – klik her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG