KATEGORI: Partnernyheder

Afslut mødedagen i Vinoteket

5. October 2020
Ditte Rønne Jakobsen

På Fjelsted Skov Hotel & Konference kan I både nyde naturen i mødepauserne og afslutte jeres dag i den populære lounge Vinoteket med vine fra 16 forskellige distrikter.

Ikke langt fra Middelfart – kun 3 minutter fra den fynske E20 motorvej – ligger Fjeldsted Skov Hotel & Konference i naturskønne omgivelser. Her finder I flere end 12 forskellige mødelokaler, som kan rumme fra 2 -200 deltagere.

I mødepausen kan I strække benene på de 10 hektar skov og gå en tur rundt om søen. Her er der rig mulighed for udendørs aktiviteter blandt andet laser-lerdueskydning.

Efter dagens program er overstået, skal I ikke snyde jer selv for en “kom-sammen” i loungen Vinoteket, hvor I finder en samtalebar opbygget af genbrugsmursten. Ved samtalebaren kan man ”hænge ud”, eller I kan afholde forskellige smagninger, som fx vin-, gin eller portvinssmagning.

Derudover er der en stor vinreol med vine fra 16 forskellige distrikter. Vinene er nøje udvalgt, så de er repræsentative for deres distrikt, så gæsterne opfordres til at gå på opdagelse i vinens verden.

Hør mere om mulighederne og book dit arrangement her og læs mere om mødefaciliteterne på Fjelsted Skov Hotel & Konference her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG