KATEGORI: Inspirationsdag

Aktiver dine deltagere med Stomp

6. September 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Inspiration til en fælles warm up inden konferencen eller til et afbræk midt på dagen? StompShop var en stor succes på vores Inspirationsdag 2022, hvor vi fik skudt dagen igang med klap, tramp og højt humør.

StompShop er spændende og anderledes rytmisk undervisning med humør og heftige rytmer. Et fantastisk afbræk til konferencer, firmafester eller andre sammenkomster og samtidig er musikken et værdifuldt værktøj når der skal blusses op for de kognitive evner forud for nye inputs.

Danske Konferencecentre benyttede StompShop til vores Inspirationsdag 2022 på Ungdomsøen. Peter Altmann fra StompShop varmede de 250 deltagere op ved at slå en fælles puls an på kajen foran fortet. Og hvorfor så det? Hvad er det der sker når vi aligner vores åndedræt og slår en fælles takt an forud for en mødeoplevelse? Jo, et helt specielt fællesbånd blev skabt, og alle fik hilst på deres sidemand med et stort smil og et par klap i hænderne.

Stomp går netop ud på at alle skal klappe, trampe og få rytmerne helt ind i kroppen, så eventet eller mødet skydes i gang med et fælles beat – akkurat som i de kendte Stomp-shows. Du glemmer tid og sted og bliver helt høj, når I giver den gas. Altsammen foregår i en rar atmosfære, hvor der er plads og tid til at fejle og komme med på beatet igen.

Læs mere om StompShop her på stomphop.dk.

Se her, hvordan det gik til til warm up på kajen til Inspirationsdagen 2022:

https://www.youtube.com/shorts/ZsfSafVNT5o

Og ser her, hvordan det også kan se ud:

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG