KATEGORI: Partnernyheder

Alsik er ny partner hos Danske Konferencecentre

4. June 2019
Ditte Rønne Jakobsen

På den gamle havnefront i Sønderborg slog Alsik dørene op d. 6. maj 2019. Et hotel, der sætter nye standarder for, hvad du kan forvente og drømme om. Alsik er et mekka for livsnydere. For feinschmeckere. For spa-entusiaster. For forretningsfolk. Og for Sønderborgere

Yderst moderne konferencefaciliteter

Alsiks 1.500 kvadratmeter store event- og konferenceareal omfatter ni konference- og mødelokaler samt eksklusivt board- room. Hele området er naturligvis udstyret med topmoderne Stateof-the-Art IT- og underholdningsteknologi.

På Alsik står de altid klar til at hjælpe med at skræddersy det perfekte ophold for dine deltagere, uanset om det drejer sig om dagsmøder, kreative workshops, messer, større events eller konferencer over flere dage.

Alsik er med sine 24.800 kvadratmeter, 70 meter og 19 etager blandt Danmarks største hoteller. Hotellet byder på 190 indbydende lyse værelser og suiter, indrettet i smagfuldt nordisk design med fokus på naturlige materialer, elegante former og moderne funktionalitet. Fra hotellet er der udsigt ud over Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark.

Kombinér business og leisure i Danmarks største spa

På Alsik finder du Danmarks største spa. Når arbejdsdagen er forbi, kan dine konferencegæster derfor gå på opdagelse mellem flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Det store spa er inspireret af den nordiske natur, af lyset, vandet og skovene. Alsik har naturligvis også et stort fitness og gym studio, der har åbent i alle døgnets 24 timer.

Det kulinariske prik over i’et

Alsik præsenterer et tårnhøjt gastronomisk niveau. Det er topkokken Jesper Koch, som står i spidsen for gastronomien på Alsik. Uanset om dine gæster er hos os til dagsmøde eller konference over flere dage, står Jesper og hans team klar til at forkæle selv de mest kræsne ganer. Hver eneste pause, frokost eller middag bliver en unik kulinarisk oplevelse, der er med til at skabe den perfekte helhedsoplevelse af et succesfuldt arrangement.

Men ikke nok med det…

I disse klimaorienterede tider er det betryggende at vide, at Hotel Alsik også er helt fremme i forreste række, når det gælder begrænsning af CO2-udslip. I forbindelse med opførelsen af bygningen, er der hele vejen igennem tænkt på miljøet. Derfor har hotellet et CO2-aftryk, som er 75% lavere end alle andre hoteller. Det er også værd at glæde sig over.

Fra København til Sønderborg på 35 min.

Det har aldrig være nemmere at komme til Sønderborg som det er nu. Flyv f.eks med Alsie Express mellem København og Sønderborg på 35 minutter med op til 5 daglige afgange.

Er du i bil, så har du mulighed for at køre motorvej helt til Sønderborgs bygrænse. Med parkeringshus lige overfor Alsik, er parkeringen let og en gangbro vil føre dig tørskoet ind i Alsik.

Foretrækker du turen med toget, så kører toget direkte fra Københavns hovedbanegård til endestation Sønderborg Banegård, med stop undervejs i bl.a. Odense, Middelfart og Kolding.

Se billeder og læs mere om Alsik her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking og sparring af dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG