KATEGORI: Ikke kategoriseret

Arena Randers er ny partner

28. February 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Idræts- og kulturinstitutionen Arena Randers rummer med den nye multiarena hele 17.500 m2 under samme tag – ideelt til både virksomhedsmødet og den store konference. Arena Randers vandt i 2021 Nohrcons pris for Årets Idrætsbyggeri. Fagjuryen udtalte blandt andet, at Arena Randers har en “meget gennemført arkitektur, der sikrer, at idrætsfaciliteten bliver en markant og æstetisk flot bygning i midten af byen”.

Arenaen rummer dog meget mere en bare idræt, men kan også lægge hus til kulturevents, møder og konferencer af enhver størrelse – i smukke arkitektoniske omgivelser. Arena Randers, der kan afholde store koncerter med op til 6.000 gæster, kan omdanne haller til teatersale, messecenter, konferencecenter, festlokaler og meget mere, uden at man oplever fornemmelsen af at være i en idrætshal.

Den flotte multiarena har lyse loungefaciliteter og skybokse og mødelokaler til alle slags møder. Uanset om det er den store konference med stolerækker og storskærm i arenaerne eller det lille intime møde i de nye skybokse. De unikke, lyse og skalérbare faciliteter danne rammen om dit næste møde eller konference.

Faciliteter er topmoderne og har god akustik. Med 17.500 m² under samme tag rådes over en multiarena, tre opvisningshaller, motionscenter, spejlsal, fem møde-og konferencelokaler – hvor loungen kan samles til et stort plenum.

Læs mere om mødefaciliteter og muligheder her på Arena Randers´s profil.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG