KATEGORI: Partnernyheder

Årets Østerskok 2021: Nicolaj Møller fra Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel

2. November 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Konkurrencekokken Nicolaj Møller står for et forbavsende præcist og teknisk velfunderet køkken på Treetop på Munkebjerg Hotel i Vejle.” Sådan lyder Søren Franks flotte anmeldelse i Berlingske efter sit besøg på Treetop i sidste måned, hvor han ovenikøbet kvitterede med fem stjerner.

Nicolaj Møller blev udlært fra Schackenborg Slotskro i 2015. Har været på det danske kokkelandshold, souschef på Restaurant Treetop og har nu været køkkenchef samme sted siden 2017.

Nicolaj stillede op til konkurrencen sammen med teamet fra Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel. I 2018 fik de en 2. plads, så i år gik de efter en topplacering – og det lykkedes! Med deres egen klassiske østersservering: En rå østers med iskold wasabicreme og agurk, var det lige præcis den smagskombination, der gjorde, at Nicolaj vandt titlen som Årets Østerskok 2021.

Nicolaj stillede op i kategorien ’Det salte køkken’ og vandt ud over titlen som Årets østerskok, også østers i det salte køkken.

Nyd den smagfulde vinderøsters, når du besøger Treetop Restauranten i forbindelse med dit møde.

Læs mere om mødefaciliteterne på Munkebjerg Hotel her.

Fakta om Danmarks Østersfestival og Årets østerskok 2021

Danmarks Østersfestival blev afholdt den 8.-11. oktober 2021 med Rømø som udgangspunkt og med vadehavsøsters som centrum – som en gastronomisk perle i verdensklasse.

Årets Østerskok 2021

Mere end 30 topkokke fra både ind- og udland meldte deres ankomst til Årets Østerkok, hvor der blev dystede om de mest originale og smagfulde retter med østers i kategorierne ”Det Salte Køkken”, Det Søde Køkken” og ”Østers & Smørrebrød”.

For at få adgang til Årets Østerskok kræver det køb af en smagsbillet, så du kan gå om bord i de mange østersserveringer, som kokkene deltager med. For kun 45 kr. pr. ret kan du smage nøjagtigt det samme som dommerpanelet. Det var i år femte gang, der blev afholdt Årets østerskok 2021.

Stort tillykke til Nicolaj Møller og Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG