KATEGORI: Partnernyheder

ARKEN Museum for Samtidskunst er ny partner

24. May 2024
Ditte Rønne Jakobsen

ARKEN Museum for Samtidskunst er mere end et fascinerende museum fyldt med kunst i verdensklasse. Det er, med sin unikke placering midt i skøn natur, med en fantastisk udsigt over Øresund og kun 20 minutters kørsel fra Københavns centrum, også et fantastisk sted at afholde events og arrangementer.

ARKEN Museum for Samtidskunst blev indviet den 15. marts 1996 af Hendes Majestæt Dronning Margrethe og er et af Danmarks nyeste kunstmuseer.

ARKEN Museum for Samtidskunst tilbyder en imponerende mangfoldighed af rum til enhver begivenhed. Fra den store og alsidige Koncert-og Konferencesal med plads til op til 320 personer i teateropstilling, til den intime atmosfære i P1 Galleriet omgivet af livlige vægmalerier. Med fast installeret AV-udstyr, fantastisk akustik og adgang til museets udstillinger, er hvert rum designet til at imødekomme ethvert behov. Fra store konferencer til intime møder, receptioner eller siddende middage, ARKEN tilbyder den perfekte kulisse.

Foyerens høje lofter og direkte adgang til andre lokaler skaber en unik atmosfære til store receptioner eller konferencer, mens Caféen med sin maritime stemning og udsigt over Køge Bugt tilføjer en særlig charme til enhver begivenhed. 

Museets storslåede arkitektur, skulpturparken, stranden og de ideelle parkeringsforhold skaber sammen med Koncert- og Konferencesalen, Filmsalen, ARKENs foyer, DETLEFS·SALEN, Kunstaksen, P1Galleriet, Erhvervsklublokalet og ARKEN CAFÉ de perfekte omgivelser for ethvert arrangement.

Her kan I afholde store konferencer, gallamiddage, produktlanceringer, prisoverrækkelser, photoshoots, modeshows, firmaworkshops, firmaarrangementer, receptioner og mindre møder.

Er du blevet nysgerrig? Så send os en chat eller en webformular herunder blogindlægget eller her! Du kan læse mere og se billeder af ARKEN her på deres profil hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG