KATEGORI: Partnernyheder

Asminderød Kro er ny partner i Danske Konferencecentre

18. November 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Hvis du gerne vil afholde møde, kursus eller konference i naturskønne omgivelser i Nordsjælland er Asminderød Kro et oplagt sted. Hos Asminderød Kro er der både plads til små møder og store konferencer – om I er 2 eller 250 personer. Kroen tilbyder desuden overnatning for op til 63 personer.

Fast mødepakke eller skræddersyet arrangement

Igennem de seneste 4 år har Asminderød Kro været igennem en gennemgribende renovering. Den gamle, hyggelige og nyrenoverede kro ligger i den gamle landsby Asminderød, som er en del af Fredensborg. Kroen er derfor centralt at komme til fra bl.a. København, Hillerød og Helsingør.

Alle faste dagmøde- og kursusdøgnpakker hos Asminderød Kro inkluderer eget plenumlokale med standard AV-udstyr inkl. projektor samt flipover efter behov. Forplejning varierer efter mødets længde, men kaffe, frugt og isvand er altid indregnet. Hvis I har specielle ønsker og behov, som ikke kan passe ind i de faste pakker, imødekommer kroen gerne jeres ønsker og behov med et skræddersyet tilbud.

Mulighed for teambuilding

Har I brug for et frisk pust i forbindelse med mødet, tilbyder Asminderød Kro også teambuilding og aktiviteter i det fri. Kroen har skønne, grønne udendørsarealer og flere terrasser i forskellige størrelser, som er velegnede til diverse aktiviteter. Kroen ligger lige op ad Esrum Sø, hvor der er mulighed for sejlads med turbåd, kano, kajakroning og picnic i det fri. Desuden kan man på ca. 10 minutter gå til Fredensborg Slot, som har meget at byde på.

Du kan læse mere om Asminderød Kro lige her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG