Bojesen på Axelborg har fået nye mødelokaler

18. April 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Bojesen på Axelborg har istandsat fem stemningsfulde mødelokaler, som er klar til udlejning fra maj 2018. Dermed har Axelborg nu både en stor konferencesal med plads til 400 personer og mødelokaler med plads til 20-90 personer. Lokalerne, der ligger på 1. salen i Axelborg, har højt til loftet og store vinduer, der giver masser af lys og luft.

Hos Bojesen på Axelborg kan I nu holde konference eller møde med alt fra 20-400 deltagere. De nye mødelokaler til grupper på 20-90 personer har været efterspurgte og står klar fra maj måned med et stort udvalg af teknisk udstyr. Axelborgsalen kan rumme 400 personer og er ideal til konferencer, firmafester, receptioner mm. Mødedeltagerne bliver allerede i hovedindgangen mødt af bygningens stilrene og historiske rammer.

Bojesen på Axelborg er placeret i hjertet af København med nem og hurtigt adgang til metro, lufthavn og hoteller. Fra køkkenet sørger køkkenchefen hver dag for et stort udvalg af lækre, nordiskinspirerede retter. Det er muligt at spise frokost i Restaurant Tårnet, der byder på nye varianter af smørrebrød eller afslutte mødet med en middag i den gamle bankboks. Kager og chokolade er også af særdeles høj kvalitet, endda så eksklusivt at husets Konditorchef er udtaget til at repræsentere Skandinavien ved VM i chokolade 2018.

Læs mere om de nye mødelokaler hos Bojesen på Axelborg her eller kontakt Danske Konferencecentre for yderlig information.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG