KATEGORI: Partnernyheder

Bæredygtig ombygning af Fjelsted Skov

11. July 2022
Ditte Rønne Jakobsen

I efteråret ombyggede og renoverede Fjelsted Skov Hotel & Konference sit receptions- og loungeområde. I renoveringen bestræbte de sig på at tænke bæredygtighed ind i alle valg. Vidste du, at gulvtæpperne er lavet af opsamlet fiskenet, der drev rundt i havet?

Bæredygtig ombygning

”Vi har bestræbt os på at tænke bæredygtighed ind i alle valg i forbindelse med ombygningen. Eksempelvis er gulvtæpperne i loungen fremstillet af spøgelsesfiskenet, dvs. fiskenet som driver rundt i verdenshavene, som er opsamlet og genbrugt til gulvtæpper.” fortæller medejer Simon Frandsen.

Alt inventar er specielfremstillet til Fjelsted Skov af en lokal snedker fra Fredericia. Der er dermed brugt minimale ressourcer på transport, og samtidig er der brugt lokal arbejdskraft.

”I samråd med Fredericia Maskinsnedkeri fik vi tænkt gæsterejsen rigtig godt igennem fra ankomst til afrejse. Receptions og loungeområdet skal være funktionel og samtidig hyggelig. Derudover var det vores ønske, at loungen blev brugt af vores gæster gennem hele dagen, og ikke kun om aftenen. Derfor har vi lavet høje borde til gruppearbejde i vindueshullerne og lavet sofamiljøer, hvor man kan arbejde uforstyrret.”

Ny placering af receptionen

I forbindelse med ombygningen er receptionen blevet ”trukket frem” i bygningen, sådan at gæsten modtages med det samme man træder ind af døren. Især receptionschefen Christian Kring er glad for den nye placering.

”Med det nye receptionsområde har vi fået de bedste forudsætninger for at yde den bedste serviceoplevelse. Som gæst bliver man mødt af hyggelig, hjemlig stemning, hvor man føler sig tilpas og velkommen – og det er netop dén følelse vi vil skabe hos alle vores gæster.”

Derudover kan lyset i loungen skifte farve og f.eks. indstilles til virksomheds logo-farver. Pejsen er en hybridpejs, som bruger damp og led-lys til at opnå en meget livagtig effekt.

Læs mere om Fjelsted Skov her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for personlig rådgivning og booking af mødefacilieter.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG