KATEGORI: Partnernyheder

Bakken er ny partner hos Danske Konferencecentre

2. March 2020
Ditte Rønne Jakobsen

I Dyrehaven 10 kilometer nord for København ligger verdens ældste forlystelsespark, Bakken. I har nu en unik mulighed for at afholde jeres næste firmaarrangement midt i de smukke og opdagelsesfyldte omgivelser.

Bakken har i flere århundreder dannet rammen om unikke oplevelser for enhver smag. Nu har I mulighed for at opleve dette med jeres kollegaer, kunder og samarbejdspartner. På Bakken kan du holde møder og selskaber for 10 – 1280 personer i alt fra almindelige mødelokaler til TELTET, som er hjemstedet for Danmarks største revy, Cirkusrevyen. Der er trådløs internet og mulighed for at låne AV-udstyr som projektor, skærme og whiteboards.

Bakken tilbyder mødefaciliteter, team-building, aktiviteter og firmafester. Har I nogensinde undret jer over, hvilke hemmeligheder gemmer sig i den gammel rutsjebane? Haft lyst til at rejse tilbage i tiden og opleve Danmark i 1920’ernes Matador? Eller udfordre jeres kollegaer til en fem kamp? På Bakken har I mulighed for at skræddersy jeres dag, som I ønsker den. Og husk, der er altid gratis entre på Bakken i forbindelse med arrangementer.  

Transport til Bakken

Det er let at komme til Bakken både med bil og med offentlig transport. Der er god mulighed for parkering (Du kan parkere din bil hele dagen for 70 kr.).

Det er nemt at tage både S-tog og Kystbanen til Klampenborg Station, som ligger kun ca. 10 minutters gang igennem den smukke skov fra Bakken.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG