KATEGORI: Partnernyheder

Bålhygge i naturskønne omgivelser

22. September 2022
Ditte Rønne Jakobsen

På Skanderborg Park kan I samle jer om bålstedet med udsigt til både sø og skov. Her er rammerne sat for fællesskab og hyggelige stunder. Der tilbydes flere aktiviteter rundt om bålet – f.eks. snobrød eller ’lav mad over bål’, hvor I deltager i hele processen fra forberedelse, tilbedelse og afslutningsvis spisning rundt om bålet.

Konference hotellet hjælper jer gerne med at finde den aktivitet, der passer til jeres mødeformål.

”Efter corona har rigtig mange folk fundet ud af, at det er godt at komme ud i naturen. Det vil vi gerne understøtte med et bålsted i vores dejlige park, og vi kan mærke, at mange af vores gæster søger mod parken, så det var helt oplagt at få skabt et samlingssted i vores grønne omgivelser.

Det er uformelt og hamrende hyggeligt at sidde omkring et bål, og det kan være en anderledes og kærkommen pause i en lang mødedag.

Vi oplever at vores mødegæster får ny energi, smil på læben og en ting er sikkert; de uformelle snakke omkring et bål kan noget.

Bålstedet lægger også op til flere forskellige aktiviteter, som vi glæder os til at sætte i gang.

Det kan være alt fra snobrød, hvor de selv er ude og finde pinde i vores bøgeskov eller ‘lav mad over bål’, hvor man aktivt er med til at lave flere forskellige spændende retter, som tilberedes over bålet.” – fortæller Helle Kristine Hedekær, Salgschef på Skanderborg Park.

Nu hvor sommeren er ovre og vejret er ved at skifte, forventer Skanderborg Park at få endnu mere gang i bålstedet og en masse spændende aktiviteter og snakke omkring bålet i løbet af efteråret og vinteren.

Læs mere om mødefaciliteter på Skanderborg Park her eller kontakt os hos Danske Konferencecentre for personlig sparring og booking af dit næste mødested.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG