KATEGORI: Partnernyheder

Bandholm Hotel er kåret som Europas bedste luksushotel og restaurant 2018

13. December 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Bandholm Hotel har fået sin hidtil største internationale anerkendelse ved at udmærke sig i LTG Awards og vinde “European Luxury Hotel and Restaurant of the Year 2018”. Det er ikke første gang, at Bandholm Hotel udmærker sig i LTG Awards. I 2016 vandt de prisen “Luxury Sea View Hotel of the Year” i Danmark, hvilket i sig selv er en stor bedrift. Med prisen i 2018 udmærker de sig yderligere ved både at vinde prisen for bedste luksushotel og restaurant i Danmark og i Europa.

Bandholm Hotel får endnu en anerkendt pris

Det er en kæmpe international anerkendelse at vores partner Bandholm Hotel vinder LTG Awards (Luxury Travel Guide Awards) pris “European Luxury Hotel and Restaurant of the Year 2018”, som kommer oveni, at de i 2017 blev kåret af TripAdvisor som Danmarks bedste hotel 2017, og modtog Børsens gazellepris i efteråret 2017 for andet år i træk.

Og prisen følges af rosende udtalelser fra Luxury Travel Guides:

“We are delighted to see that Bandholm Hotel has been successful in our awards for a second year. They have really stood out amongst others with our judges and we look forward to promoting their win throughout 2018.”

Skøn beliggenhed og atmosfære, høj service og lækre konferencefaciliteter

Bandholm Hotels beliggenhed med udsigt over havet, den gode service og atmosfære, de smukke lokaler og den gode gastronomi på stedet er helt klar værd at fremhæve. Det historiske hotel emmer af nostalgi og charme i kombination med moderne komfort og faciliteter. Hotellet byder på smukke, charmerende og klassiske mødelokaler til op til 150 personer, samt 40 nyrenoverede værelser og et køkken med lokal gastronomi i topklasse. Endvidere er der hyggelige bar- og loungeområder, hvor man både kan slappe af og tale uforstyrret.

Helt specielt gourmetpakke

Udover de mere traditionelle dagmøde- og kursuspakker har Bandholm Hotel designet et specielt Business & Pleasure ophold, som kombinerer et 1 1/2 dags mødeforløb med 4-stjernet luksusforplejning med gourmet. Et ophold, som vil være helt ideelt til f.eks. ledelsesseminarer, bestyrelsesmøder og retreats, hvor direktionen kan mødes i diskrete og smukke rammer.

Teambuilding

Udenfor er der mange muligheder for oplevelser og pauser i den idylliske natur ved havet, standen og skoven. Ligesom en gå-tur i den lille havneby Bandholm med de gamle gule bindingsværkshuse kan være et rart og tiltrængt break i et dagsprogram. Hvis teambuilding skal på dagsordenen, kan Bandholm Hotel hjælpe med et væld af aktiviteter såsom cocktail-kursus, kanotur, wellness og spa og Ferrari-kørsel.

Du kan læse mere om Bandholm Hotel her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide endnu mere eller ønsker at booke dit næste møde eller din næste konference.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG