KATEGORI: Partnernyheder

Bautahøj Kursuscenter får egen vinmark

23. October 2018
Ditte Rønne Jakobsen

På Bautahøj Kursuscenter er de i fuld gang med etableringen af deres nye vinmark. Der kommer også en ny flot terrasse, hvor den hjemmebryggede vin kan nydes i de naturskønne omgivelser. Kursuscenteret er omkranset af 90.000 m2 skov og smuk udsigt over Isefjorden.

 

Bautahøj Kursuscenter kommer til at dyrke druen Solaris og håber på herlig mousserende vin om ca. 2 år fra nu. Sammen med elever & lærere fra Skibby Produktionsskole, bliver der sat hegn & espalier op – vinstokkene kommer op til april. Samtidig vil en ny terrasse blive etableret, hvor aperitif’en kan indtages eller pausen nydes. Kursuscenteret er i forvejen kendt for at bruge naturen som ressource og har benyttet sig af den i de 6 forskellige zoner indenfor med hver sit unikke særpræg. Her er også muligt at sidde på udkigspunktet og slippe tankerne fri.

På Bautahøj er der 23 gruppelokaler og plads til 160 personer i stolerækker. Derudover råder de over 84 moderne værelser med 160 senge. Gastronomien er på højt niveau, og I kan afslutte jeres kursus med vinsmagning samt en udsøgt middag i vinkælderen.

 

Læs mere om Bautahøj Kursuscenter her. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG