KATEGORI: Partnernyheder

Bautahøj byder på hotellets egen vin og gin

11. July 2023
Ditte Rønne Jakobsen

På Bautahøj Kursuscenter & Hotel bliver du budt på både hvidvin fra hotellets egen vinmark og på gin med noter af rosmarin fra urtehaven. Her er alt lavet med omtanke og sjæl, og gastronomien er i højsædet.

Bautahøjs´s Solaris Vinmark, med 280 stokke, har nu leveret den første herlige hvide vin.

Vinmarken er bygget i samarbejde med STU-Huset i Skibby,- hvor udfordrede unge mennesker, har hjulpet kursuscenteret med at bygge selve vinmarken, hegn & sætte stokkene. Efterfølgende har de også deltaget i beskæring & høst.

Stokkene er nu 5 år gamle, og har leveret 375 flasker herlige hvidvin. Du kan nyde den i vinmarken som en aperitif, eller som selskab til middagen i restauranten.

Ikke nok med hjemmelavet hvidvin har Bautahøj også indgået et samarbejde med Wild Destillery på Bornholm. Restauranten var på inspirationstur rundt på Bornholm og kom i snak med mikrobryggeriet her. Det har resulteret i en ny gin med økologisk rosmarin fra Bautahøj,- og til trods for rosmarinens normalt stærke aroma af fyrrenåle, er det de subtile noter af eukalyptus og frisk lavendel, der træder i karakter efter destillering. Ginén kan nydes i baren efter jeres møde, og kan også købes i shoppen i receptionen.

Er du nysgerrig på Bautahøj Kursuscenter? Læs mere om mødefaciliteterne og hotellet her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG