KATEGORI: Partnernyheder

Bautahøj´s vinmark giver bobler til september

12. July 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Nyetableret vinmark på Bautahøj står virkeligt godt i år. De 280 stokke med Solaris druer skal blive til skønne bobler til hotellets gæster i sensommeren.

Bautahøj Kursuscenter og Hotel høster druer sent september,- og forventer at boblerne er klar til servering i sommeren 2023.

På Bautahøj er naturen et naturligt midtpunkt, da kursuscenteret ligger direkte ned til Isefjorden og råder over 90.000 m2 park af den smukkeste danske natur i form af strand-, park- og skovarealer. Du kan opleve flere nye initiativer i år bland andet vinmark, spiselige blomster og humlehave. På Bautahøj giver naturen dit arrangement en ekstra dimension og naturen er inviteret indenfor for at skabe et sammenhængende hele mellem omgivelser og møderammer.

Der er etableret højbede med spiselige blomster,- til brug i hotellets køkken, hvor netop Bautahøj er anerkendt for deres gastronomi og udsøgte forplejning. Møde- og konference gæster er også velkommen til at tage lidt spiselige blomster med hjem til herlig pynt til middagen eller desserten. Der er hele 10 forskellige spiselige blomster i bedene.

Humlehaven er også kommet godt i gang,- sidste år bryggede hotellet en Pale Ale på humlen,- som kaldes Bautabryg. I år forventes en endnu bedre høst.

Vinmark, humlehave & blomsterhave er alle bygget af elever & lærere fra STU huset i Skibby. Udfordrede, skønne unge mennesker, der har bygget nogle fantastiske faciliteter til hotellets bestræbelser på at dyrke selv.

Læs mere om Bautahøj Kursuscenter & Hotel her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af naturskønne møde- og konferencesteder.

Nyd jeres aperitif eller pauseserveringer i haven på dette hjemmelavede plankebord:

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG