KATEGORI: Partnernyheder

Bellevue Teatret er ny partner hos Danske Konferencecentre

9. November 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Leder I efter en unik oplevelse? Så er Bellevue Teatret stedet for jer. De har et godt samarbejde med skuespillere, sangere og kunstnere, som kan medvirke i jeres arrangement med foredrag eller som oplægsholdere eller konferenciers. 

Bellevue Teatret er tegnet af Arne Jacobsen i 1936 og står som et af dansk arkitekturs ikoniske eksempler på funkisarkitektur. Bellevue Teatret ligger elegant på Strandvejen i Klampenborg som en del af Arne Jacobsens hvide by, der også tæller Bellevue Strand og boligerne Bellavista og Søholm. Teatret har smuk udsigt til Øresund og sandstrand med moler og udkigstårne.

Når du afholder dit arrangement i Bellevue Teatret, kan du kombinere det med et teaterstykke, rundvisning eller spændende kulturelle oplægsholdere. I øjeblikket fremfører de stykket ”Folk og Røvere i Kardemomme By”. I kan også opleve Farshad Kholghis foredrag om gennemslagskraft og kropssprog, der hjælper jer til at spille bedre sammen på arbejdspladsen.

Der er plads til 740 siddende gæster i teatersalen. Der er plads til 85 siddende ved borde i øvre bar. Hvis selskabet ikke nødvendigvis skal sidde i samme lokale, er der plads til 115 siddende ved borde. Bellevue teatret sørger naturligvis for at skabe trygge rammer og tager alle de nødvendige forholdsregler for at imødekomme krav om afstand og hygiejne.

Trods regeringens nye forsamlingsforbud på 10 personer, må I stadig mødes 500 personer til møde eller konference forudsat, at I hovedsageligt sidder ned og ser i samme retning.

Bellevue Teatret er udstyret med sceneteknik, herunder lyd og lys. Ved særlige behov kan teatret leje ekstra udstyr. Teatret har et godt samarbejde med restauranten Den Gule Cottage, som leverer mad til spisende selskaber. 

Bellevue Teatret ligger lige ved Bellevue Strand, Dyrehaven og Bakken. Der er nem adgang i bil via Strandvejen fra København og tæt på Helsingørmotorvejens afkørsel 16. Kystbanen kører fra Sverige og Københavns Hovedbanegård med stop i Klampenborg lige ved siden af teatret. S-togslinje C har endestop i Klampenborg.

Bellevue Teatret tilbyder ikke overnatning, men det hjælper vi jer gerne med hos en vores andre medlemmer i nærområdet.

Læs mere om Bellevue Teatret og kontakt os hos Danske Konferencecentre for mere inspiration og booking af mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG