KATEGORI: Partnernyheder

Bernstorff Slot er blevet Green Key certificeret

29. November 2022
Ditte Rønne Jakobsen

En spændende proces, der har involveret alt fra medarbejdere, aftalekunder, B2C-gæster, Slots- og Kulturstyrelsen til leverandører og kommunen, har nået sit foreløbige højdepunkt, da Bernstorff Slot i midten af november modtog det synlige bevis på, at de er blevet Green Key certificeret.

”Med landets strammeste fredningsstatus som royal sommerresidens og med næsten 260 år på bagen, har der været en del benspænd undervejs, men med en stærk samarbejdsvilje fra alle involverede har vi nået første skridt i rejsen mod at være mere bæredygtige. Vi har altid haft en unik placering blot 9 km fra København midt i Bernstorff Slotshaves grønne omgivelser og et køkken, der laver alt mad fra bunden af de bedste lokale og økologiske råvarer, så det har egentligt blot været et logisk næste skridt at kunne tilbyde vores mange gæster en endnu mere miljøvenlig tilgang til hverdagen – også selvom mange af tiltagene ikke som sådan er synlige.

Energioptimering i form af smart-termostater, LED-belysning, vandbesparende armaturer, affaldssortering, svanemærkede rengøringsmidler, digitalisering for at undgå papir og en masse andre små og store ændringer gør en forskel i CO2e-regnskabet, men giver den samme gode oplevelse som vores gæster er blevet forvænt med og det skal selvfølgelig ikke ændres….

At have modtaget miljøcertificeringen Green Key er kulminationen på et stærkt internt arbejde, men vi stopper selvfølgelig ikke her og har planer om kontinuerlige forbedringer – f.eks. opnåelse af Det Økologiske Bronzemærke, varmepumper og ladestandere til el-biler. Sidstnævnte to kræver dog store ændringer af lokalplanen og ophævelser af fredningsordninger, men vi forventer at Staten vil være med på at ride på den grønne bølge sammen med os, til gavn for os alle.” siger Michael Sørensen, der er Salgs- og Marketingchef på Bernstorff Slot.

Bernstorff Slot ligger i Gentofte, har 23 hotelværelser og har mødelokaler, der kan huse helt op til 110 personer. Se mere på www.bernstorffslot.dk, hvor der også kan læses mere om Slottets Miljøpolitik.

Se også Bernstorff Slot´s profil her og kontakt os vores mødeeksperter for booking af det rette lokale.

På billedet ses Hotelchef Camilla Frederiksen (m beviset) og Salgs- og Marketingchef Michael Sørensen, der får overdraget det fysiske bevis fra HORESTA´s dygtige Green Key konsulent Sara Azoulay Pedersen

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG