KATEGORI: Partnernyheder

Bernstorff Slot er vild med ”Peter Paris”

31. July 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Han hedder egentlig Peter Jacobsen, men i køkkenet på det idylliske Bernstoff Slot i Gentofte er han kendt som Peter Paris. Hver søndag nat siden 2001 har han nemlig startet sin varevogn og sat kursen mod markedet i Paris. Med tilbage har han friske, franske specialiteter, som konferencedeltagere og andre gæster på slottet kan nyde godt af i de følgende dage.

Varevognen er ladet med friske franske grøntsager, østers, trøfler og andre specialiteter. Destinationen er køkkenet på Bernstorff Slot, der siden 2009 også har været hotel- og konferencecenter.

Peter Jacobsen tager turen til Paris én gang om ugen, så slottets gæster kan nyde godt af de friske, franske fristelser i restauranten.

Spændende mad kræver bedre råvarer

“Fødevarer er levende ting, og det kan små virksomheder håndtere bedre end store virksomheder. Der er en helt anden stolthed hos de små,” fortæller Peter Jacobsen om grunden til, at den ugentlige køretur sydpå er tiden værd.

Køkkenchef Pia Madsen på Bernstorff Slot er helt enig:
“Danskerne er blevet mere kvalitetsbevidste, og gastronomien blomstrer. Vi vil gerne kunne servere spændende mad for vores gæster, og det kræver både friske, unikke og generelt bedre råvarer,” siger hun.

Prominente rammer om måltider og konferencer

Bernstorff Slot udgør en prominent ramme om både restaurantens måltider og om de møder og konferencer, det er muligt at afholde på slottet. Her er højt til loftet og med en vidunderlige udsigt til Bernstorffs Slotshave. På Kavalergården, i tilknytning til Slottet, afholder man møder i de store auditorier, som er indrettet i helt moderne stil i de ellers historiske bygninger.

Man mærker tydeligt det historiske vingesus på Slottet, som fra 1842-1939 har været benyttet som kongelig sommerresidens med indgraveringer af navne og årstal i ruderne og en dørstolpe med markeringer af højden på medlemmerne af kongefamilien.

Du kan læse mere om Bernstorff Slot lige her, og du kan altid kontakte Danske Konferencecentre for booking og yderligere oplysninger. God appetit:-)

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG