KATEGORI: Partnernyheder

Sommerens møder på Bernstorff Slot

28. April 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Foråret er endelig kommet og Bernstorff Slot er glade for at invitere dig til en unik oplevelse på det historiske slot. De tilbyder smukke lokaler til afholdelse af dine forretningsmøder, og samtidig vil du have mulighed for at nyde de omkringliggende haver og en række sjove havespil på plænen foran Slottet såsom petanque, stigegolf eller kroket.

I de historiske lokaler på Bernstorff Slot vil du have en behagelig og inspirerende atmosfære til dine forretningsmøder. Slottet tilbyder moderne faciliteter og teknologi, så du kan præsentere dine ideer og strategier på en professionel måde.

Men det er ikke kun de indendørs faciliteter, der gør Bernstorff Slot til en unik oplevelse. Du vil også have mulighed for at nyde den friske luft og den smukke natur, mens du udfordrer dine kolleger til en række havespil på plænen. Det er en perfekt måde at samarbejde og opbygge relationer med dine kollegaer på.

Og mens du nyder det omkringliggende område og dine kollegers selskab, vil slottet forkæle dig med en forfriskende hjemmelavet rabarbersaft, der vil give dig den perfekte afkøling på en varm dag. Så tøv ikke med at vælge Bernstorff Slot som dit næste mødested.

Læs mere om Bernstorff Slot her på deres profil hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG