KATEGORI: Partnernyheder

Best Western Plus Hotel Svendborg vinder Best Western kvalitetspris for tredje år i træk

27. August 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Hotel Svendborg har vundet Best Westerns eftertragtede Quality Award 2018, akkurat som i 2016 og 2017. Best Western måler løbende gæstetilfredsheden på alle sine medlemshoteller. Samtidig udføres der årligt en grundig kvalitetskontrol, hvor hvert hotel gennemgås. Quality Award gives til det eller de hoteller, som udmærker sig ved gæstetilfredshed og kvalitetskontroller, som ligger langt over gennemsnittet.

 

Igennem flere år har Best Western Plus Hotel Svendborg høstet fortjent anerkendelse for en konstant udvikling af gæstefaciliteter, service og ikke mindst høj kvalitet på mad og drikke. Alt sammen noget som medfører flere gæster og ikke mindst glade gæster.

– Jeg er stolt af, at vi igen vinder Best Westerns Quality Award. Det vidner om vores medarbejderes store engagement i personlig og nærværende gæsteservice. Derudover kan jeg konstatere, at vores satsning på lokale råvarer er en succes. Vi samarbejder – blandt mange andre fynske producenter – med Gundestrup Mejeri & Bryghus, Enghavegaard og Allégården. De fynske produkter er meget populære hos vores lokale, nationale og internationale gæster, siger Tom Pelle Jensen, direktør på Best Western Plus Hotel Svendborg.

Det 4-stjernede Best Western Plus Hotel Svendborg ligger smukt placeret på Fyn med topmoderne konferencefaciliteter og plads til op til 300 personer. Hotellet råder over 15 fleksible mødelokaler og 135 værelser, som er individuelt indrettet. Området er kendt for sine fynske råvarer, hvilket betyder, at den gastronomiske oplevelse er helt i top. Hvis I har lyst til en aktivitet efter mødet f.eks. tilbyder hotellet gastronomisk rally, det sydfynske markedsplads og KOK-amok.

– Det er glædeligt, at vores kolleger i Svendborg formår at holde sit høje niveau år efter år. Én ting er at nå et højt niveau, en anden ting er at fastholde det. Quality Award’en er helt fortjent og et stort skulderklap til alle på hotellet, tilføjer Søren Nystrøm, Country Manager Danmark for Best Western Hotels & Resorts. Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 160 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Best Western Hotels & Resorts har over 4000 hoteller i mere end 100 lande.

Vi ønsker Best Western Plus Hotel Svendborg stort tillykke med prisen! Læs mere om hotellet her. Besøge hotellets egen hjemmeside her. 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG