KATEGORI: Partnernyheder

Bleisure – når forretning og fritid smelter sammen

15. September 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Nej, det er ikke en trykfejl. Bleisure er en sammenskrivning af de to engelske ord business og leisure – forretning og fritid, og det er det nye modeord inden for møder og konferencer. Men der ligger mere end ordleg bag. Huset Middelfart har taget det nye begreb til sig.

 

Måske har du hørt, at man ikke skal blande forretninger og fornøjelse. Glem det! De nye generationer på arbejdsmarkedet gør det allerede i stor stil, og det har lagt grunden til et nyt koncept inden for møder og konferencer: Bleisure.

Mødebookere og konferencecentre tager stille og roligt begrebet Bleisure, en sammenskrivning af ordene business og leisure (forretning og fritid), til sig. Det har de også gjort hos Huset Middelfart, forklarer kundechef Trine Duus Andersen.

“”Vi er klar over, at det ikke længere er nok at tilbyde vores mødebookere og deres gæster de bedste fysiske faciliteter. Vi skal i lige så høj grad have noget at tilbyde, når dagen er slut,” siger hun.

Gode senge og lækker mad er ikke nok

Bleisure er et opgør med tidligere tiders mantra om ikke at blande forretninger og fornøjelse. For de yngre generationer er det helt naturligt, og derfor er møde- og konferenceudbydere nødt til at følge trop.

”Det handler på mange måder om at flytte opholdet fra at være ren forretning til i højere grad også at være en fornøjelse. Og her er det ikke længere nok med aktivitetsrum, gode senge og lækker mad. Vores gæster ønsker i højere grad ekstraordinære oplevelser,” fortæller Trine Duus Andreasen.

Nogle af de mest populære aktiviteter i og omkring Huset Middelfart er Husets 28.000 kvadratmeter store byggeudstilling, det udendørs workoutområde, Hindsgavl Dyrehave og BrigdeWalking på Den Gamle Lillebæltsbro.

”Vi tilbyder dog mange andre og mere alternative Bleisure-muligheder. Det kan være mindre møder i et orangeri eller et fritidshus, hvor rammerne er mere uformelle og afslappende, eller rom- og ginsmagning i vores lounge efter aftensmaden,” fortæller Trine Duus Andreasen.

En forlængelse af oplevelsen

Generelt forsøger Huset Middelfart at skabe tilbud og muligheder, der appellerer til Bleisure-gæster.

”I forbindelse med Store Bededag havde vores køkken f.eks. bagt hveder, som vi gav alle vores gæster på dagen med hjem. På den måde skulle de ikke stresse forbi en bager på hjemvejen, og samtidig forlængede vi den positive oplevelse af deres besøg hos os,” fortæller Trine Duus Andreasen.

Huset Middelfart er som udgangspunkt et konferencecenter og businesshotel, men i løbet af de
seneste år er der ifølge et studie fra bookingvirksomheden BridgeStreet flere og flere, der ønsker at forlænge deres forretningsophold med et ophold med familien. Det er især de 18-30-årige, der er tilbøjelige til at tage disse såkaldte Bleisure-ophold.

I HUSET Middelfart er der ligeledes mulighed for at forlænge forretningsopholdet med en privat miniferie. Dog er hoteldelen primært indrettet til businessovernatninger.

Du kan læse mere om Huset Middelfart lige her, og du kan altid kontakte os, hvis du vil vide mere.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG