KATEGORI: Partnernyheder

Bliv en del af noget større på Bymose Hegn

17. August 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Bymose Hegn er meget mere end et hotel, kursus- og konferencecenter. Stedet er en del af Pindstrup Fonden, der afvikler kurser for familier med børn med handicap og ferielejre for børn med og uden handicap. Hele overskuddet går ubeskåret til fondens formål, så her er virkelig tale om møder og konferencer med mening.

 

Som medlem af Danske Konferencecentre er kvaliteten af både faciliteter og forplejning selvsagt i høj klasse på Bymose Hegn Hotel og Kursuscenter. Beliggenheden i udkanten af Helsinge og midt i den smukke, nordsjællandske natur fejler absolut heller ikke noget.

Særlige oplevelser for familier og børn

Men der er alligevel noget andet, som gør Bymose Hegn til noget helt specielt. Når du afholder et arrangement på centret, er du samtidig med til at give familier og børn med og uden handicap muligheden for at komme på kurser og ferielejre.

Bymose Hegn er ejet af Pindstrup Fonden. Fonden har gennem mere end 40 år givet familier og børn mulighed for en særlig oplevelse gennem foreningen FamilieNet, som H.K.H. Prinsesse Benedikte er protektor for.

Spændende indlæring og masser af muligheder

Og ikke alene gør du en god gerning, når du afholder arrangementer på Bymose Hegn. Du har også nogle særlige muligheder. Bymose Hegn tilbyder konsulenter og undervisere og mulighed for at benytte et bredt udvalg af specialproducerede læringsredskaber og processværktøjer til seriøs teambuilding for dem, som ønsker at gøre op med gamle rutiner og vaner i mødeprocessen.

Her finder du et handlingsorienteret miljø, der foruden selve Bymose Hegns møde- og konferencefaciliteter også kan tilbyde Bymosegård til grupper på op til 25 personer. Bymosegård er et unikt sted kun 100 meter fra hovedbygningen. Her er gode muligheder for at afholde mindre møder og konferencer helt for sig selv og for at bryde med traditionelle rutiner og vaner i læringsprocessen. Gården er en fantastisk isoleret “læringsboble”, der ligger smukt placeret mellem park, skov og sø.

Du kan læse mere om Bymose Hegn her, og du er naturligvis velkomme til at kontakte Danske Konferencecentre, hvis du vil vide mere eller booke et møde eller en konference med ekstra meget mening.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG