KATEGORI: Partnernyheder

Bliv inspireret af aktiviteter i sommerferien hos vores venues

8. July 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Sommeren er endelig over os, og det betyder solrige dage fyldt med spændende aktiviteter og dejlige oplevelser. Vores venues har planlagt en række fantastiske sommeraktiviteter, der sikrer, at du og dine nærmeste får mest muligt ud af årstiden. Uanset om du søger actionfyldte eventyr, afslappende omgivelser eller kulturelle begivenheder, har vi noget for enhver smag. Læs med for at blive inspireret til aktiviteter denne sommer, og begynd at planlægge dine feriestunder allerede i dag!

DGI Byen tilbyder aktiviteter og Sneakers Days – København

DGI Byen har lidt forskellige events hen over sommeren, som du kan kigge nærmere på her:

Copenhagen Sneaker Days i Øksnehallen 13-14/7:

Elsker du også sneakers? Så må du ikke gå glip af årets største sneaker event i Øksnehallen d. 13.-14. juli. Copenhagen Sneaker Days er en totaloplevelse som i to dage stiller skarpt på sneakers som kulturfænomen, stilikon og samleobjekt. Du kan se frem til et kæmpe program med noget for enhver smag!

Padle tennisbaner:

DGI Byen kan nu, i samarbejde med Match Padel, tilbyde 3 udendørs padel-baner på toppen af vores parkeringshus i centrum af København.

Derudover har vi Fotografisk Center:

DGI Byen har et tæt kulturelt partnerskab med Fotografisk Center, der i Bygning 55, Staldgade 16, driver en af landets førende kunsthaller.

Staycation og Sommer Pop-up i Charlottehavens café på Østerbro – København

Kom og nyd lune sommeraftener i gårdhaven, hvor vi serverer et lækkert udvalg af sommerens lækre råvarer. Vi har både grønne og hvide asparges, sardiner, østers og flodkrebs på kortet – og meget andet.

Vi har åbent i en begrænset periode fra den 19. juni – 30. august fra kl. 17-21 – så husk at bestille bord, så du ikke misser denne mulighed.

Vi ses i caféen – eller i haven, hvis vejret er dejligt!

19. juni – 30. august fra kl. 17-21 (køkkenet lukker kl. 20)

  Book bord

  Staycation på Østerbro med op 20 % rabat
  Sommer i Danmark er bare noget helt særlig! Og hos os får du den helt rette feriefølelse med egen ferielejlighed, hvor du kan lave mad selv og samtidig nyde hotellivets luksus med morgenmad, rengøring og lækre fitnessfaciliteter og pool. 

  Vores in-house restaurant byder på både morgenmad, frokost og brunch i weekender. Nyd dit måltid i vores grønne og fredfyldte gårdhave; en lille oase i byen.

  Tilbuddene er mange i vores nabolag. Vi bor tæt på det hippe Nordhavnsområde med masser af dejlige spisesteder og ganske kort til en badetur. Skal I en tur til city, så tag metroen, som ligger  to min. herfra og nyd en dejlig dag i Tivoli eller Nyhavn.

  Hvis I kommer som familie, så læs mere om alle vores fordele, når du rejser med børn – eller sammen med familiens pelsede ven. Læs mere og book

  Kragerup Gods – Sjælland

  I aktivitetsparken har vi følgende særlige tilbud ud over, at der selvfølgelig er åbent i Aktivitetsparken hver dag over sommeren kl. 10-19.

  Gratis bueskydning

  Hver torsdag kl. 13 i uge 27 til 32 tilbyder vi alle gæster at prøve bueskydning helt gratis. Man dukker bare op ved aktivitetsparkens reception kl. 13, så går vi i samlet flok til bueskydningsbanen.

  Læs mere: https://kragerup.dk/aktivitetspark/bueskydning/

  Nye børnebaner i Go High

  Til denne sæson har vi bygget to helt nye klatrebaner, hvor børn helt ned til 4 år kan være med. De nye Go High-baner byder både på forhindringer, der udfordrer balancen og koordinationen samt med sikkerhed også giver de små sug i maven.

  Sommerjazz 18. juli kl. 13.30

  Vi byder velkommen til Amanda Ginsburg Quartet, der er et brandvarmt navn på den svenske musikscene og har vundet flere Grammy Awards. Inden koncerten kan gæster spise en lækker frokosttallerken i restauranten.

  Læs mere her

  Yoga på godset 18. august

  Vi afholder et yogaevent, hvor gæster kan fordybe sig i yoga og mindfulness, nyde en sund frokost, slappe af i vores poolområde og opleve vores outdoor vildmarksspa og saunatønde i godsets smukke omgivelser.

  Læs mere her

  Hotel Vejlefjord Spa & Konference – Midtjylland

  Sommerferien er lige om hjørnet, og det er tid til at nyde afslapning med familie og venner. Sæt hverdagen på pause og giv dig hen til velvære. Book ophold og prøv Årets Spa 2023 her

  Eller hvad med at starte op efter ferien med en inspirerende dag i de smukkeste omgivelser, hvor I kan lægge planerne for det kommende halvår af 2024? Book et møde og skriv Sommernyheder2024 under bemærkninger, så kvitterer hotellet med et glas bobler, på et af konferencechefens tre favorit-spot, som du kan læse hvor er i dette indlæg. Reservationen skal ske senest den 16. august 2024 og arrangementet skal afvikles inden den 10. december 2024. 

  Sommerophold i Fredericia – Midtjylland

  Oplev en uforglemmelig sommer med vores eksklusive feriepakke!

  Kun 750 DKK for 4 personer (2 voksne og 2 børn)

  Spar over 50 % på en magisk sommerferie med vores tillægspakke, som inkluderer de bedste attraktioner i Fredericia og omegn:

  • Skærup Zoo: Mød eksotiske dyr
  • Madsby Legeparks robåde
  • Minigolf i Madsby Legepark
  • Madsbytoget: Shuttle-tog rundt i parken
  • Fredericia Miniby: Historie i miniature

  Perfekt for familier, der ønsker en sjov og lærerig ferie.

  Voucheren kan købes ved check-in på hotellet. Flere billetter kan tilkøbes. Book nu og gør klar til en sommer fuld af eventyr!

  Vi ønsker alle mødebookere en rigtig god sommer!

  Når I kommer tilbage fra sommerferien og får overblik over arrangementer og events i efteråret 2024 og forår 2025, så kontakt vores Venue Eksperter, som sidder klar hele sommeren til at hjælpe dig i gang med at indhente tilbud og booke jeres næste venue!

   
  INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG