KATEGORI: Partnernyheder

Bliv testet på Rungstedgaard inden mødet

27. May 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Rungstedgaard har som Danmarks første hotel uddannede medarbejdere til at pode gæsterne, så de ikke skal opsøge et testcenter for at få opdateret deres Corona-pas.

I en tid som denne handler det om, at tænke nyt, hurtigt og kreativt. Hoteldirektør Stine Kold på Rungstedgaard fik den fantastiske ide, at konferencecenteret da selvfølgelig skulle have deres eget testcenter på stedet. 

“Med nyheden om coronapas, så vi hurtigt udfordringer og ville selvfølgelig ikke sende vores gæster ud af huset, når først vi har taget pænt imod dem. Derfor tog 5 af vores kollegaer på kursus hos Copenhagen Medical, så vi nu kan teste vores kollegaer, studerende og vores gæster,” forklarer Stine Kold.

Hotellet har uddannet 5 medarbejdere til podere, som kan udføre en “hurtigtest” i næsen, hvor gæsterne får testsvar allerede efter 15-20 minutter. Testen koster 119 kr.

Stine fortæller “Gæsterne er super glade for det. I næste uge har vi en gruppe fra mandag til fredag, og de har booket test til hele holdet onsdag morgen, så alle får opdateret deres Corona-pas.”

Læs mere om Rungstedgaard her og kontakt Danske Konferencecentre for rådgivning om Corona-retningslinjer og mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG