KATEGORI: Inspiration

Book dit møde hos os og deltag i vores adventskonkurrence

28. November 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Hver fredag i december trækker vi lod blandt alle ugens nye forespørgsler og finder 3 heldige vindere. Adventskonkurrencen gælder fra i dag af og 4 uger frem. Se præmier for denne uge og kontakt os allerede i dag med jeres næste arrangement!

Der er 4 uger til jul, og i ugerne op til juleferien trækker vi lod om spændende præmier fra vores møde- og konferencecentre. Du deltager i konkurrencen ved at sende en forespørgsel på dkbs@dkbs.dk eller ringe til os her –  du kan også sende en webformular ind her.

Vi oplever allerede nu, at vores møde- og konferencecentre melder booket i de travle måneder i 2023, så kontakt os i dag for at få de bedste tilbud- helt gratis og uforpligtende.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at finde det helt perfekte møde-og konferencecenter til jeres arrangement.

Konkurrencen er sponsoreret af vores partnere i foreningen.

Uge 48 adventsgaver – i denne uge:

Bautahøj Kursuscenter og Hotel

Vind: Koncertoplevelse for 2 pers. den 4. februar 2023 med Marie Carmen Koppel & Benjamin Koppel. Inkl. Koncert, mad, vin og overnatning for 2 pers.

HUONE Copenhagen

Vind: Dagsmøde for op til 12 personer i et af HUONEs fantastiske og kreative lokaler. Gyldig hele 2023.

Rungstedgaard

Vind: Ophold på Rungstedgaard for 2 pers. i dobbeltværelse inkl. morgenmad. Nyd julestemningen på skønne Rungstedgaard i Nordsjælland og gå en tur ned til Rungsted Havn.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG