KATEGORI: Mødeplanlægning

Booking gennem Danske Konferencecentre giver gratis brug af NemTilmeld

15. August 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Hvis du bare én gang har prøvet at arrangere en konference, så ved du det godt. Der er et hav af praktiske omstændigheder, som kræver både tid, ressourcer og panderynker at holde styr på. Men hvis du booker dit arrangement gennem Danske Konferencecentre, kan du gøre det meste lidt lettere for dig selv.

 

Ét er at finde det helt rigtige konferencested. Her er der både hjælp og rådgivning at hente hos Danske Konferencecentre. Næste udfordring er så at holde styr på alt det praktiske omkring arrangementet: Invitationer, tilmeldinger, deltagerlister osv.

Listen er lang, men også her er der hjælp at hente, hvis du har booket gennem Danske Konferencecentre. Takket være et strategisk samarbejde med tilmeldingssystemet NemTilmeld, kan du nemlig bruge portalen til at holde styr på praktikken. Det betyder, at du kan bruge dine kræfter på at indholdet af dit arrangement og dermed sikre et bedre udbytte for deltagerne.

Fælles ambition giver et stærkt samarbejde

“Vi hjælper hundredevis af mødearrangører hvert år med at finde det helt rigtige sted til netop deres arrangement, og vi hjælper også med inspiration til selve indholdet af møder og konferencer. Alt, hvad vi gør, skal gøre livet lettere for arrangørerne, og skabe bedre oplevelser for deltagerne” forklarer direktøren for Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester Hvid.

Præcis samme ambition har NemTilmeld. En portal, hvor mødearrangøren kan håndtere alt fra tilmelding og eventuel betaling for arrangementet til udskrivning af deltagerlister og navneskilte.

“Når man booker sit arrangement gennem os i Danske Konferencecentre kan man gratis benytte NemTilmelds onlinesystem. Vi er tilgængelige på hinandens hjemmesider, og dermed forsøger vi at forene kræfterne og sammen hjælpe kunderne med at skabe bedre møder og konferencer,” siger Marlene H. Sylvester Hvid.

NemTilmeld tilbyder brugerne en lang række tips, tricks og supportmuligheder og sidder altid klar ved chatten eller telefonen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. For at komme i gang med NemTilmeld, skal du blot bekræfte et af de tilbud, som du har modtaget fra Danske Konferencecentre. Så får du en bekræftelse via e-mail med et link og en kode til NemTilmeld, så du kan komme i gang.

Du kan læse mere om NemTilmeld og samarbejdet med Danske Konferencecentre her, og du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til systemet.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG