KATEGORI: Partnernyheder

Borreby Herreborg er ny partner hos Danske Konferencecentre

1. February 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Hold dit næste arrangement på Borreby Herreborg og mærk det historiske sus. Danmarks smukkeste borganlæg med voldgrav, skydeskår og skoldehuller sætter rammen, allerede inden I træder indenfor i de imponerende sale. Her mødes fortid og nutid med fantastisk akustik og moderne udstyr. De fredede bygninger rummer op til 800 deltagere, og der er masser af plads til udendørsaktiviteter i den smukke natur.

Velkommen til Borreby Herreborg på Sydvestsjælland, som er ideelt placeret til møder med deltagere fra hele landet. Herreborgen er beliggende 80 min. fra København og 70 min. fra Odense, og her er gratis parkering til biler såvel som busser.

Historien om Borreby Herreborg

Lidt uden for Skælskør ligger Borreby Herreborg; en af Danmarks blot fem herreborge, opført af Kansler Johan Friis i 1556 – kort efter reformationen og grevens fejde. Som gæst kommer du i kontakt med et sjældent oplevet stykke kulturarv, et enestående konference sted og det fineste omkringliggende landskab. Forskellen på en herregård og en herreborg er, at en herreborg er opført som en befæstet borg på et voldsted. Altså et forsvarsværk. Borreby Herreborg omtales som et af de mest karakterfulde og bedst bevarede bygningsanlæg fra renæssancen.

Borreby er især kendt fra Vinden fortæller om Valdemar Daa og hans døtre – H.C. Andersens fortælling om Johan Friis’ nevø, som måtte gå fra Borreby, da hans bestræbelser som alkymist slog fejl.

Borreby blev i 1783 købt af Generalmajor Joachim Melchior Holten Castenschiold og har siden været i den nuværende families eje.

Mødefaciliteter

På Borreby Herreborg har i mulighed for at afholde konference, møde eller firmaevent i inspirerende og unikke omgivelser med op til 800 deltagere. De kulturhistoriske rammer i de fredede bygninger fra 1500-tallet giver mulighed for et helt specielt arrangement.

I Teatersalen er der i teateropsætning en kapacitet på 450 og til spisning en kapacitet på 400.

I Ridehallen er der i biografopsætning en kapacitet på 450 og til spisning en kapacitet på 450.

I Caféen er der en kapacitet på 150 spisende gæster.

Alle lokaler er nænsomt og tænksomt indrettet i de fredede bygninger med alle moderne nødvendigheder. I Teatersalen og Ridehallen er der en fantastisk akustik, variabel lyssætning, AV-udstyr og WiFi acces points.

Natur og Teambuilding

Naturen er lige udenfor, og der er adgang til Parken med bålhytte i nærheden af det gamle voldsted og adgang til vandrerute i det omkringliggende fredede naturområde, der huser flere hundrede arter af yngle- og trækfugle året rundt.

I har masser af plads til udendørs-teamaktiviteter til lands eller til vands ved bl.a. Bisserup Strand og Kobæk Strand.

Udforsk og læs mere om Borreby Herreborg her og kontakt os hos Danske Konferencecentre – vi sidder klar til at skræddersy jeres arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG