KATEGORI: Partnernyheder

Borreby Herreborg får royalt besøg

24. August 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Slagelse Kommune er vært, når Hendes Majestæt Dronningen besøger Slagelse den 29. og 30. august som en del af sommertogtet. Slagelse Kommune har udvalgt historiske Borreby Herreborg som venue til festforestillingen.

Som en del af sommertogtet med Kongeskibet Dannebrog gæster Hendes Majestæt Dronningen Slagelse
Kommune i to dage. Besøgsprogrammet byder blandt andet på karettur, en række besøg, koncert og en stor festforestilling. Og netop festforestillingen skal afholdes i de historiske omgivelser på Borreby Herreborg.

Det er Slagelse Kommune, der har valgt Borreby som venue til festforestillingen. De kulturhistoriske rammer i de fredede bygninger fra 1500-tallet giver mulighed for et unikt arrangement. Borrebys Teatersal og Riddersal har fantastisk akustik, variabel lyssætning, AV-udstyr og WiFi acces points. Begge sale er ideele for virksomheder, der øænsker at invitere deres kunder eller ansatte til festforestilling, scenekunst, koncert el. lign. med plads til 450 siddende eller 550 stående gæster.

Udover fantastiske lokaler og moderne AV-udstyr, er Borreby Herreborg omgivet af park og smuk natur, der indbyder til gåture. Naturen er lige udenfor, og der er adgang til Parken med bålhytte i nærheden af det gamle voldsted og adgang til vandrerute i det omkringliggende fredede naturområde, der huser flere hundrede arter af yngle- og trækfugle året rundt.

Læs mere om Borreby Herreborg er og kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparring og booking af dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG