KATEGORI: Branchenyheder

Breaking news: Konferencer på 500 personer tilladt

13. January 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Opdateret den 14.01.2022.

Fra søndag d. 16 januar 2022 kan du afholde møder og konferencer på op til 500 siddende deltagere indendørs.

De nye coronarestriktioner træder i kraft søndag den 16. januar og varer indtil den 31 januar. 2022.

SENESTE NYT:

Forsamlingsloftet er hævet til max. 500 siddende deltagere indendørs.

HORESTA har korrigeret info vedrørende at max. antal skulle være 1.500 deltagere ved konferencer – dette er ikke korrekt og gælder kun kultur- og idrætsarrangementer. Forsamlingsloftet på 500 deltagere ved møder og konferencer er det gældende.

Derfor er nu både møder og konferencer tilladt fra d. 16/01 2022.

Husk:

  • Der er stadig krav om at bære mundbind eller visir, når du går rundt i fællesområder, lobby og restaurant/bar (serveringssteder).
  • Der er fra d. 12 november 2021 og frem fastsat krav om gyldig coronapas for at få adgang til serveringslokaler, møde-og konferencelokaler mv.

Såfremt udviklingen i epidemien er stabil forventes yderligere genåbning den 1. februar. HORESTA forventer at en lang række af de nuværende restriktioner forventeligt udfases inden for kort tid. Det gælder bl.a. messer og restriktioner på serveringssteder.

Info fra HORESTA

Efter kontakt til Erhvervsministeriet kan HORESTA bekræfte, at man som virksomhed kan afvikle møder, generalforsamlinger og kurser med deltagelse fra flere forskellige virksomheder. Det betyder også, at hvis en arbejdsplads ønsker at holde et arbejdsrelateret møde i et mødelokale uden for arbejdspladsen, for eksempel på et hotel eller konferencecenter, er dette ikke i strid med reglerne.

Serveringssteder

Hvis I ønsker at benytte konferencecenterets restaurant eller serveringslokale gælder et indendørs arealkrav på 2 kvadratmeter per gæst for siddende gæster og 4 kvadratmeter for stående gæster.

Selskabslokaler tilknyttet et serveringssted kan fortsat holde åbent, da disse vil blive betragtet som et serveringssted. Her vil der gælde de regler, som gælder for serveringssteder med lukketid kl. 23, og sidste udskænkning af alkohol kl. 22.00.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG