KATEGORI: Partnernyheder

Brogaarden er ny partner hos Danske Konferencecentre

16. November 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Brogaarden i Middelfart på Fyn blev opført i 1971 som en social højskole stiftet af KFUM’s Sociale Arbejde. Navnet var inspireret af udsigten til både den gamle og den nye Lillebæltsbro og med det formål at bygge bro mellem mennesker.

Historien

Historien om Brogaarden starter helt tilbage i 1958, hvor KFUM-spejderne fik ideen at opføre en teltlejr med det formål at forene handicappede og ikke-handicappede børn i leg og fælles aktiviteter.

I 2018 blev den tidligere forstanderbolig inddraget og totalrenoveret til at rumme møde- og kursuslokaler, værelser og et tekøkken. I 2019 blev Brogaardens hovedbygning og værelsesfløjen renoveret og centret oplevede et sandt boom i forespørgsler og bookinger. I løbet af 2019 blev 29.000 gæster budt velkommen, og det har sat gang i en udviklingsplan, der allerede er sat i værk.

Planen er løbende udvikling af centret og centrets faciliteter – hele tiden med fokus på det gode fællesskab mellem handicappede og ikke-handicappede i alle generationer.

Mødefaciliteter

Brogaarden tilbyder en bred vifte af mødefaciliteter og aktivitetsmuligheder. Hele centret og udendørsarealerne er handicapvenlige og indrettet med høj tilgængelighed, også for kørestolsbrugere.

Her er 17 plenumlokaler og mange grupperum. Lokalerne er nyistandsatte med moderne AV-udstyr.

Det største lokale Salen har plads til 250 gæster på stolerækker eller 220 gæster ved borde. Salen er udstyret med en kæmpestor LED skærm på 6 x 3,5 meter i fuld HD, musikanlæg og mikrofonanlæg med 5 udgange, hvor der kan frit vælges mellem håndholdt eller head set. Live streaming via YouTube kanal er muligt på den store skærm. 

Brohuset er indtil videre den nyeste bygning på Brogaarden. Her har vi et stort åbent lokale med plads til 120 gæster på stolerækker og 72 gæster ved borde. Der er moderne AV-udstyr og et mikrofonanlæg med to udgange. 

Team Kok og Staurby Skov

En særlig populær event på Brogaarden er Team Kok, hvor gæsterne mødes omkring madlavning og hyggeligt samvær. Det har vist sig, at madlavning er den perfekte ramme til at blive rystet sammen og lære hinanden bedre at kende. 

En attraktion – eller måske nærmere aktivitet – som de er særligt glade for at præsentere, er Staurby Skov i Middelfart. Her er gang i en spændende udvikling af skovens arealer, som grænser lige op til Brogaardens grønne områder. Der etableres en sti direkte fra Brogaarden til Staurby Skov, og det giver Brogaardens gæster en unik mulighed for at benytte skovens faciliteter og afholde møder, netværk og teambuilding i skoven.

Læs mere om mødefaciliteterne på Brogaarden her og kontakt os hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG