KATEGORI: Partnernyheder

Broløkke Herregård fortsætter udviklingen og byder velkommen indenfor i ny spa i 2025

28. May 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Broløkke Herregård på Langeland har i de seneste 3 år gennemgået en omfattende renovering af de historiske bygninger på den mere end 500 år gamle herregård. Men projekterne stopper altså ikke her, og i starten af 2024 blev de første store spadestik taget mod opførelsen af herregårdens nye spa, som forventes at åbne for gæster i starten af 2025.

For Broløkke er dette en stor milepæl, som ikke blot er med til at sætte herregården endnu tydeligere på landkortet, men det er også en ambition om at tiltrække gæster til Langeland, som vil kunne få en helt unik oplevelse, som man ellers skal lede længe efter i Det Sydfynske Øhav.

I samarbejde med dygtige arkitekter, ingeniører og andre faggrupper er projektet nu godt på vej, og Anne-Cathrine fra Broløkke Herregård udtaler: ”Broløkkes nye spa-projekt understreger endnu engang den rejse, som herregården er på, samt de store ambitioner og drømme, der er for stedet. Vi skal og vil give en uforglemmelig oplevelse til vores gæster, og det kan vi bestemt gøre med den kommende spa samt de andre oplevelser, vi tilbyder her på stedet.”

Læs mere om Broløkke Herregård her!

5 facts om Broløkke Herregård:

  • Plads til op til 500 konferencegæster
  • 88 dobbeltværelser og 13 lejligheder
  • 300 gratis parkeringspladser + 4 el ladestandere
  • Mulighed for ølsmagning fra Broløkkes eget bryggeri
  • Totalrenovering fra 2021-2023

Se flere billeder og tjek Broløkke Herregård´s egen hjemmeside ud her. Ønsker du et tilbud på møde, fest eller konference? Så send os en chat eller en webformular her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG