KATEGORI: Partnernyheder

Business Basar på Zleep Hotel Høje Taastrup

19. August 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Zleep Høje Taastrup inviterer lokale virksomheder og kunder til Business Basar 2022 til en god dag med plads til værdiskabende samtaler på tværs af brancher.

Business Basaren er hotellets tilbagevendende arrangement for det lokale erhvervsliv, som nu bliver holdt for fjerde gang.

TORSDAG D. 15. SEPTEMBER, KL. 13.30 – 17.30 – tilmeld dig her.

Der sættes spot på temaet; Ny spillebane for arbejdskraft, som er et tema, der er en god investering at gå i dialog om, fordi det lokale erhvervsliv i blandt andet Høje-Taastrup Kommune har brug for at diskutere mangel på arbejdskraft som en fælles udfordring.

Mangel på arbejdskraft er én slags udfordring. Den gode kultur i dagligdagen er måske en anden udfordring. Den humoristiske og spilleglade foredragsholder Michael Svendsen tage os med på en rejse i at skabe den gode kultur, som er et af mange vigtige elementer til at tiltrække arbejdskraft.

Gæst

Kommer du som gæst, deltager du gratis og kan glæde dig til at blive klogere på, hvordan Høje-Taastrup Kommune arbejder med arbejdskraft. Du får også rig lejlighed til at netværke og besøge de mange udstillere. Du går hjem med et godt smil på læben, når du har hørt den humoristiske og spilleglade foredragsholder Michael Svendsen fortælle om at være medskaber af den gode arbejdskultur.

Kort og godt: Mød andre lokale erhvervsdrivende til en snak om den nye spillebane for arbejdskraft, business & network over et godt grin og en lækker tapas menu. 

Kl. 13.30 – Velkomst og tema om ny spillebane for arbejdskraft

Åbningstale v/ borgmester Michael Ziegler. Indlæg og debatpanel om ny spillebane for arbejdskraft.

Kl. 14.45 – Mød udstillerne fra brancher på tværs

Standene åbner og er åbne frem til kl. 17.30. Kom forbi og få en snak med udstillerne. Ind imellem er der indlæg fra scenen – og lækker tapas.

Kl. 15.30 – Erhvervspris Høje-Taastrup 2022

Prisoverrækkelse v/formand Kim Rasmussen, Høje-Taastrup Erhvervsforum

Kl. 16.00 – Kunsten at bære kulturen

Oplev den humoristiske og spilleglade foredragsholder Michael Svendsen underholde om kunsten at skabe den gode kultur i dagligdagen. Mangel på arbejdskraft er nemlig én slags udfordring. Den gode kultur i dagligdagen er måske en anden udfordring.

Kl. 16.30 – Besøg standene

Dagen fortsætter ude på standene over en lækker tapas menu.

Kl. 17.30 – Tak for i dag – kom godt hjem

Om Zleep Hotel Høje Taastrup

På Zleep Hotel Høje Taastrup finder du flotte, renoverede konference- og mødefaciliteter med plads til op til 420 personer. Hotellet tilbyder 151 værelser, egen restaurant, store og små mødelokaler, bar og lounge, gode transportforbindelser, fitness og parkering. Maden er moderne og med et nordisk touch. I baren kan du altid få en kold eller varm forfriskning og enten sætte dig i det store loungeområde eller i de hyggelige sofagrupper. Du kan også tage plads i den charmerende gårdhave, der i den grad kan anbefales, når vejret tillader det.

Se billeder og læs mere om mødefaciliteterne hos Zleep Hotel Høje Taastrup her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG