KATEGORI: Partnernyheder

Byen fra skyen i Øksnehallen skydes i gang med stor københavnerfest

29. June 2023
Ditte Rønne Jakobsen

DGI Byen fejrer sommeren og kærligheden til København og byder på en stor sommerud-stilling, som skydes i gang med en stor åbningsfest 7. juli kl. 16. Den gratis fotoudstilling ’Byen fra skyen’ af Nicolas Cosedis, som udstilles i Øksnehallen og på Kvægtorvet frem til 2. august, viser København i et smukt og fascinerende perspektiv fra luften. Åbningen fej-res med et stort event, som bl.a. byder på musik, mad, bevægelse, talks, gadegøgl og aktivi-teter, hvor københavnerne kan udtrykke deres kærlighed til byen.

7. juli bliver en ren festdag i København, når DGI Byen åbner årets sommerudstilling og inviterer ind til en række festlige events på Kvægtorvet og i Øksnehallen fra kl. 16 til 19. Med festligheder og aktivitet til både kroppen, hovedet og hjertet, vil DGI Byen hylde byen og udtrykke sit ønske om at forbedre livskvaliteten og sundheden for københavnerne:

”Vi glæder os til at åbne vores traditionsrige sommerudstilling, og vil gerne fejre sommeren her lige midt i København. DGI Byen vil som en markant aktør for både erhvervsgæster og for idræts- og kulturgæster, gerne være med til at tage ansvar for Vesterbro, hvor vi bor, og derfor inviterer vi til en kæmpe fest her på Kvægtorvet. Med festen giver vi tilbage til byen og Københavnerne, som kan glæde sig til masser af aktivitet til ørene, kroppen, hjertet, ganen og selvfølgelig hyggeligt sam-vær. Både københavnere og turister i alle aldre er meget velkomne til at komme og være med,” for-tæller Michael Stensbøl, som er administrerende direktør for DGI Byen.

En alternativ københavnerfortælling fortalt fra himlen

Den gratis fotoudstilling Byen fra Skyen af Nicolas Cosedis er et fotografisk portræt af København set fra luften, og er en alternativ københavnerfortælling og en hyldest til byen, til dens historie, arkitektur og liv. Den selvlærte fotograf fotograferer i højden fra små fly og helikoptere, og Byen fra Skyen udstilles både inden for i Øksnehallen og udendørs på Kvægtorvet. Her vil gæsterne kunne udforske, interagere og udfordre deres syn på byen gennem billederne, som viser København, som få har set den før.

Københavnerstemmer skal høres

I udstillingsperioden 8. juli til 2. august giver DGI Byen gæsterne mulighed for at udtrykke deres egen kærlighed til byen og bidrage til, at københavneres stemmer bliver hørt. Der vil være et område, hvor børn og voksne kan skrive postkort med betragtninger, ros og forslag til forbedringer til

København. Postkortene vil, når udstillingen lukker, blive givet videre til kommunens politikere af Michael Stensbøl.

Kulturgolf, DJ, kreativitet, silent disco og meget mere

På åbningsdagen forvandles hele Øksnehallen og Kvægtorvet til en stor Københavnerfest. Området inddeles i ’zoner’, hvor de besøgende både aktiveres og underholdes fysisk, mentalt og socialt. Der vil der bl.a. være en kreativ zone, hvor man kan tegne og bygge byen samt male legehuse. Den aktive zone byder på udfordring og sjov, hvor man kan spille Københavnergolf, Human Football og bordtennis. Musik og talks bliver der også masser af med bl.a. Per Vers og Gadens Stemmer.

Læs mere om mødefaciliteterne på CPH Conference i DGI Byen – klik her.

Om DGI Byen

DGI Byen er Københavns samlingssted for fritidsaktiviteter og arrangementer, der skal bidrage til bedre sundhed og livskvalitet for byens borgere. DGI Byen tager årligt imod over en million københavnere og turister. Placeret i det absolutte centrum af København og som nabo til Hovedbanegården består DGI Byen bl.a. af Øksnehallen, Vandkulturhuset, CPH Hotel og det femstjernede CPH Conference. www.dgibyen.dk.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG