KATEGORI: Partnernyheder

Bygholm Kursuscenter er ny partner

9. November 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Bygholm Kursuscenter deler indgang og fælleslokaler med Bygholm Landbrugsskole, så her er du tæt på fremtidens landmænd. Kursuslokalerne er moderne med alle faciliteter, maden er god – ofte med råvarer fra eget landbrug.

På Bygholm Kursuscenter kan du holde dit møde eller din konference i moderne rammer til en skarp pris. 

Selvom kursuscenteret ligger på landet og har åbne vidder, ligger de kun et kvarters buskørsel fra Horsens Station, og vi har “vores egen” motorvejsfrakørsel fra E45 (nr. 56B Horsens C) – Stå af motorvejen, drej til højre i lyskrydset, så er du der.

Bygholm håndterer arrangementer fra 2 personer til 500 personer og råder over en fin række af mødelokaler i mange størrelser – herunder en imponerende lys og venlig gæstekantine med udsigt over grønne arealer. Derudover har de to auditorier, en idrætshal og masser af landbrugsbygninger.

Bygholm råder over 28 enkeltværelser med eget toilet og bad, der har en hyggelig fællesstue. Værelserne er enkle, og trådløst internet overalt er en selvfølge.

Har du tid til lidt ekstra, vil de gerne vise dig rundt på skolen, så du og dine gæster får indblik i nutidig og fremtidig landbrugsteknologi. Mød f.eks. deres markrobot, som på egen hånd passer nogle af stedets afgrøder.

Skal du bruge teambuilding-aktiviteter, som er lidt ud over det sædvanlige, kan I f.eks. prøve at køre en gps-styret traktor – Bygholm skaber gerne en aktivitet, som passer præcis til jer. I kan selvfølgelig også bruge fodboldbane, idrætshal, fitnesscenter eller nogle af de mange andre faciliteter, hvor I også kan være så heldige at møde en eller flere af fremtidens landmænd.

Læs mere om Bygholm Kursuscenter her på deres egen profil eller kontakt os for sparring på dit næste event!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG